Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit és miért zavar a meleg házasság?
"Jobban szeretnéd, ha a lányodat venném feleségül?"
Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én nem szeretném.
Sajnos a társadalom bizonyos rétegei, nem készültek fel, talán soha nem ls lesznek készen arra,hogy a meleg házasságot elfogadják.Őket így kell elfogadni, ahogy a melegeket,h ők így élnek.
Pusztán intelligencia, elfogadás kérdése az egész.
Nincs bajom a meleg házassággal, csak ne fajuljon feltűnési vizketekségbe, ahogy a melegfelvonulás, és a melegolimpia.
A melegség nem természetellenes, mivel nem laborokban lettek kifejlesztve a természet alkotta őket ilyennek.
Mindenkinek jár a boldogság, de ezt egyesek elfelejtik.
Engem is bántanak az emberek, pedig nekem csak a bőröm beteg...
@11:Szokj hozzá hogy melegséggel kapcsolatban ritkán jönnek normális válaszok mert még eléggé megosztó téma sajnos.Sokan azért nem akarják mert hogy megsérti a házasság szentségét,pedig szerintem a válás messze jobban megsérti mint két azonos nemű házassága.
Az hogy a melegség fertőző,meg hogy el lehet kapni az meg egy hihetetlenül nagy baromság.
13:48
Egyszer óvodából hazafele megkérdeztem az anyukámat, hogy mi az a szó, amit a többiektől hallottam, és megmondta, hogy az, amikor egy fiú fiúba szerelmes, vagy egy lány lányba. Akkoriban két nagy félelmem volt. A sarkon beforduló húsevő dinoszaurusz, és az, hogy amikor iskolás leszek, akkor majd feleségül kell vennem egy lányt. Ezek álmomban is vissza-visszatértek. Nem kamuzok, tényleg! Akkor viszont nagyon megnyugodtam: ja, hogy fiúval is lehet? Viszont amikor eljött az ideje, a lányokhoz kezdtem vonzódni, és ez azóta is így van. Az nem határoz meg semmit, hogy a gyerek pici agyában milyen képzetek vannak. Én alapból irtóztam a csók látványától.
Nem tudom, hogy a pici lány hol szokott járni, de én még egy ilyen párt sem láttam. Inkább az jelenthet számára veszélyt, ha félelmet ültetsz bele, mert biztos tudod, hogy a tiltott gyümölcs édesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!