Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kit és miért zavar a meleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit és miért zavar a meleg házasság?

Figyelt kérdés

"Jobban szeretnéd, ha a lányodat venném feleségül?"

[link]

Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én nem szeretném.

2012. júl. 1. 13:25
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
69%

Sajnos a társadalom bizonyos rétegei, nem készültek fel, talán soha nem ls lesznek készen arra,hogy a meleg házasságot elfogadják.Őket így kell elfogadni, ahogy a melegeket,h ők így élnek.

Pusztán intelligencia, elfogadás kérdése az egész.

Nincs bajom a meleg házassággal, csak ne fajuljon feltűnési vizketekségbe, ahogy a melegfelvonulás, és a melegolimpia.

2012. júl. 1. 13:53
 12/44 anonim ***** válasza:
70%

A melegség nem természetellenes, mivel nem laborokban lettek kifejlesztve a természet alkotta őket ilyennek.

Mindenkinek jár a boldogság, de ezt egyesek elfelejtik.

Engem is bántanak az emberek, pedig nekem csak a bőröm beteg...

2012. júl. 1. 13:55
 13/44 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem a nagyon elterjedt homofóbia miatt nem fogadják el az emberek a melegházasságot.
2012. júl. 1. 13:55
 14/44 anonim ***** válasza:

@11:Szokj hozzá hogy melegséggel kapcsolatban ritkán jönnek normális válaszok mert még eléggé megosztó téma sajnos.Sokan azért nem akarják mert hogy megsérti a házasság szentségét,pedig szerintem a válás messze jobban megsérti mint két azonos nemű házassága.

Az hogy a melegség fertőző,meg hogy el lehet kapni az meg egy hihetetlenül nagy baromság.

2012. júl. 1. 14:00
 15/44 A kérdező kommentje:

13:48

Egyszer óvodából hazafele megkérdeztem az anyukámat, hogy mi az a szó, amit a többiektől hallottam, és megmondta, hogy az, amikor egy fiú fiúba szerelmes, vagy egy lány lányba. Akkoriban két nagy félelmem volt. A sarkon beforduló húsevő dinoszaurusz, és az, hogy amikor iskolás leszek, akkor majd feleségül kell vennem egy lányt. Ezek álmomban is vissza-visszatértek. Nem kamuzok, tényleg! Akkor viszont nagyon megnyugodtam: ja, hogy fiúval is lehet? Viszont amikor eljött az ideje, a lányokhoz kezdtem vonzódni, és ez azóta is így van. Az nem határoz meg semmit, hogy a gyerek pici agyában milyen képzetek vannak. Én alapból irtóztam a csók látványától.

Nem tudom, hogy a pici lány hol szokott járni, de én még egy ilyen párt sem láttam. Inkább az jelenthet számára veszélyt, ha félelmet ültetsz bele, mert biztos tudod, hogy a tiltott gyümölcs édesebb.

2012. júl. 1. 14:21
 16/44 anonim ***** válasza:
100%
melegek! ti is gusztustalannak tartjátok a heteroszexualitást? Mert ha igen, akkor gyaníthatjátok miért ellenzik sokan a melegséget.
2012. júl. 1. 14:21
 17/44 A kérdező kommentje:
És ha ők ellenzik, akkor te is csak négy fal között fogod meg a párod kezét? :-)
2012. júl. 1. 14:24
 18/44 anonim ***** válasza:
Én nem tartom gusztustalannak,csak mások az igényeim.
2012. júl. 1. 14:31
 19/44 anonim ***** válasza:
46%
A házasságukkal semmi baj. Bár nem keltene bennem túlzott szimpátiát látni, ahogy két férfi vagy nő ölelgeti egymást, vagy csókot váltanak előttem (brrrrrrr),de akkor inkább arrébb megyek, mert másfelé is lehet nézni. Csak először házasságot akarnak, aztán majd gyereket is...arra meg azt mondom, NE! Semmi szükség arra, hogy egyébként egészséges gyermekek nemi identitását eltorzítsák!!
2012. júl. 1. 15:05
 20/44 anonim ***** válasza:
15-ös (kérdező): Ez tanulságos történet, csak azt nem tudjuk, te fiú vagy-e vagy lány – enélkül kétféleképp értelmezhető :)
2012. júl. 1. 15:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!