Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit és miért zavar a meleg házasság?
"Jobban szeretnéd, ha a lányodat venném feleségül?"
Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én nem szeretném.
Nekem semmi bajom a melegekkel, ugyanolyan emberek, mint mi..
Az már zavarna ha nyilvánosan nyalnák falnák egymást (de ilyet hetero pár se csináljon, mert ennek nem az utcán van a helye) és ami még zavar azok a transzvesztiták, de ennyi.
A házasságukkal semmi gond nincs, végül is az az elkötelezettség 'szimbóluma', ténylegesen pedig egy darab papír..
A gyerekvállalásukkal már szkeptikusabb vagyok, bár elvileg vizsgálatok igazolják, hogy ugyanannyi az esélye annak, hogy egy gyerek később meleg lesz, ha hetero szülők nevelik vagy melegek.. Hát nem tudom..
Egyébként az emberek 10%-a meleg. Gyűlölni semmiképp nem szabad őket, hiszen ezt nem ők kérték.. De az ilyen melegfelvonulásokkal és társaikkal nagyon nem értek egyet. (=olaj a tűzre)
15:20
39F, de szerintem sejtetted. :-)
14-es, kérdező.
Ha nem adtam volna el a biológia könyvemet, most szó szerint idéznék belőle. Mindegy, ebben a könyvben olvastam, ha érdekel. Ez volna a kerettanterv...
Szép sárga keretbe foglalva áll benne, hogy a gyermekek szexuális identitása tanult viselkedés, ami 6 éves korig bevésődik.
Nincs bajom a meleg házassággal, csak a melegekkel van bajom!!!
Azokkal akik nem tudják,h férfiak-e vagy , nők, a láthatóság ellenére. Rühellem a fiús nőket, és a nőies férfiakat. Egy férfi legyen férfi, egy nő legyen ízig vérig nő.
Nincs apelláta.
A transzszexuálisok kivételével, mert őket megértem!
Hopp, bocsánat, ez volna az:
Ez tehát a 10-es tananyag. Aki ugye megbukik 10-ben bioszból, nem mehet érettségizni, úgyhogy elvileg csak a nagyon fogyik, és a régi rendszerben érettségizettek nem tudják, hogy Mo-n a hivatalos, és elfogadott elmélet egy büdös szót nem szól a genetikáról, hanem a tanult viselkedéssel indokolja a homoszexualitást. (amiért mindannyian felelősek vagyunk, ugye)
Na nehogy már Kérdező lebaromságozd a biológiát...végeztél kutatásokat, amelyek szerint genetikailag van kódolva a nemi identitás? Enélkül elég nagy arcra vall szemet hunyni egy tény felett kizárólag csak azért, mert az nem illik a te elméleteidbe:D
Ráadásul a most védőnőként végzett húgomnak az egyetemen is úgy tanították, hogy a nemi identitástudat (nem a fiziológiai jellemzők!!) pár éves korig kialakulnak. Vagy esetleg okosabbnak hiszed magadat azoknál az embereknél is, akik a "Fejlődéslélektan" című könyvet írták, egy élet kutatásainak eredménye alapján?
Álljon már meg a fákylás menet:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!