Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kit és miért zavar a meleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit és miért zavar a meleg házasság?

Figyelt kérdés

"Jobban szeretnéd, ha a lányodat venném feleségül?"

[link]

Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én nem szeretném.

2012. júl. 1. 13:25
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:

Azért tartom baromságnak, mert akkor a melegek nem tudtak volna kialakulni. Azon kívül vannak emlékeim gyerekkoromból, és kizárt, hogy addig bármi kialakult volna bennem. Nyilván tévedhetek, de most így gondolom.

Más téma, de ez olyan, mint amikor "szakemberek" azt állítják, hogy a kerékpárosokat el kell választani a többi közlekedőtől, szeparált infrákkal, mert úgy biztonságos. Pedig közben akár 10-szer olyan veszélyes, mint az autók között haladni. Ezt 7 év és 35ezer kilométer városi közlekedés tapasztalata is mondatja velem. Pedig ők is egyetemen szerezték a diplomájukat.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy egyáltalán nem szentírás a szakemberek véleménye sem.

2012. júl. 1. 18:25
 32/44 anonim ***** válasza:
56%
Kérdező, ha elfogult vagy, nem vagy nyitott a válaszokra, akkor ne tégy fel kérdéseket.
2012. júl. 1. 18:26
 33/44 A kérdező kommentje:
Igazad van, de közben megindokoltam. Csak egy kicsit felhúzott ez az állítás.
2012. júl. 1. 18:30
 34/44 anonim ***** válasza:

Én meg tanuló vezető vagyok, ha nem ülne mellettem oktató, lehet, hogy már te sem élnél. Oké, persze, azért vagyok tanuló, de egyet értek, el kéne szigetelni a bicajosokat. hihetetlen veszélyesnek tartom.

Más:mi a te teóriád? mert én hallottam ezt a genetikai szöveget, hogy a sperma deformálódik, vagy mi. Hát kérem deformált sperma nem képes megtermékenyítésre. Plusz tanultam ici-pici genetikát is, egy sem állja meg a helyét a melegségelméletekből, de a tanult viselkedéssel egyet értek. Ja, és én sem smárolok az utcán, tehát talán a melegek is meg tudnák tenni ezt a kis erőfeszítést.

2012. júl. 1. 18:37
 35/44 A kérdező kommentje:

Csak annyi, hogy sokat beszélgettem melegekkel, és nagy sületlenségnek éreztem ezt a szakértői véleményt. Közben gugliztam egy kicsit, és megtudtam, hogy nincs kialakult álláspont. Ha a könyvben úgy írják, hogy X.Y. kutató vagy kutatócsoport véleménye szerint tanult viselkedés, akkor nincs is bajom ezzel.

A bicikliutat privátban...

2012. júl. 1. 19:06
 36/44 anonim ***** válasza:
73%

A melegek se smárolnak az utcán. Legalábbis meleg létemre sose láttam őket. Heterókat már egymás nyakán lógva már annál inkább láttam. Heterók nektek ez a megszokott, hogy megtehetitek. A melegek mért ne tehetnék meg?

Egyébként ez a tanult viselkedés valóban sületlenség. Évszázadokkal ezelőtt, hogy tanulták meg? Amikor halál járt érte?

23 meleg F.

2012. júl. 2. 10:35
 37/44 anonim ***** válasza:
36%
Itt a másik "okos" ember - igen utolsó, rólad beszélek:D Sok helyzetben valószínű kényszerből alakult ki: börtönök, hajósok (hónapokig, évekig nő nélkül a tengeren), katonák. Aztán volt benne kíváncsiság: reneszánsz uralkodóknak sok fiatal fiú szeretője volt, mert kíváncsi volt arra, milyen is lehet. A srác pedig először csak kényszerből viselte el a seggbekukit, mert cserébe kapott egy valag pénzt, csak így volt esélye kitörni a szegénysorsból. Aztán rájött, nem is olyan rossz ez. Aztán vannak olyanok, akiknek a lányoknál annyira nincsen szerencséje, hogy inkább kijelenti, ő meleg. Vagy mondjuk valaki fiú vékony alkatú, romantikusabb lélek, és inkább homokosnak vallja magát, csak ne kelljen megjátszani a kemény férfit. Na így terjedt el a hülyeség, mert aki elkezdte élvezni (akárki a fent említettek közül, nem csak az udvaroncokra gondolok), az másoknak is elmondta, kipróbálták, tényleg jó. Ez tehát alapvetően nem része a természetnek, csak mint kényszermegoldás, elterjedt.
2012. júl. 2. 11:55
 38/44 anonim ***** válasza:
66%

Tudod, aki olyan módon lesz homokos, mint ahogy te leírtad abba a hajlam is benne volt. Aki fúl heteró az sose fogja ezt tartósan csinálni. Egyébként én azokra a melegekre gondolok, akik rendesen élnek. Azok nem tanulják el. Akad 1-2 olyan is, mint amiket te leírtál. De nem ez az elterjedt. Egyébként, ha ez tanulható lenne akkor melegből mért nem lesz heteró? Főleg egy olyan társadalomban, ahol ezt szégyellni kell. Ezzel is, csak magadat akarod igazolni, hogy mért ne legyen meleg házasság és felvonulás, mert akkor eltanulható. De ez nem így van. Egyébként azok, akik a tengeren vagy börtönben létesítenek ilyesféle kapcsolatot azok, amint nőt kapnak visszaállnak. De ők sose voltak melegeket, csak kényszer miatt voltak együtt férfiakkal. Ez nem azonos a homoszexualitással. Ha egy meleg lefekszik egy nővel nem lesz heteró.

23 meleg F.

2012. júl. 2. 12:14
 39/44 anonim ***** válasza:
45%

jajj, kérlek, nézz már utána mi az a bevésődés, és aztán magyarázd, mert ezzel csak magadat égeted le!

Az ilyesmi adott életkorig kialakul, és bevésődik egy életre. Visszafordíthatatlan. Ezért kéne védenünk a gyermekeket főleg a sok h_lyétől, akik körbeveszik őket mostanság!

2012. júl. 2. 12:31
 40/44 anonim ***** válasza:
78%

Szemellenzős, megbokrosodott, nyáladzó lovak vagytok! :)

1) Szüleim heteroszexuálisok (mily meglepő).

2) Kiskoromban nem láttam melegeket, csak a heteró szüleimet.

3) Most sem látok az utcán egyet sem, pedig valószínűleg feltűnne.

4) Mégis meleg lettem/vagyok. Na most akkor mi van?

Nem ért semmi külső behatás, addig nem is tudtam a homoszexualitás létezéséről, míg magamon el nem kezdtem érezni, hogy nem olyan vagyok, mint a többiek (~12). Ekkor utána néztem a dolgoknak, és rájöttem, hogy nem vagyok egyedül. :)

Szóval, oltári nagy baromság, hogy azért lesz meleg a gyerek, mert lát egy meleg párt. Én sem lettem heteró... Persze azt sem mondom, hogy a minta egyáltalán nem játszik közre, mert igen, valóban nagyon sokat számít, sok más dolog kialakulásában. De esetünkben csak annyira, hogy ha szegény gyerek lát melegeket, akkor később nem éri akkora lelki trauma, ha esetleg ő is meleg lesz.

Arra még nem gondoltatok kedves homofób (vagy csak elutasítóbb) társaim, hogy mennyire megkeserítitek emberek százezreinek, köztük rengeteg fiatalnak az életét? "Tarkónlövés" "Akaszd fel magad" Ezeket kívánjátok nekünk. Aztán csodálkoztok, hogy nő az öngyilkossági ráta az országban, folyamatosan csökken a népesség, kivándorlunk, és ötletetek sincs, hogy szegény gyerek miért akasztotta fel magát... Szomorú.

Itt már nem csak a melegekről van szó. A politikai válság sem politikai. Az egész ország egy hatalmas nagy erkölcsi válságban van. Miért? A hozzáállásunk miatt... Mindenki csak a saját érdekeit nézi, és nem tud tovább jutni, hogy más is létezik rajta kívül. Abba kell hagyni az utálkozást, összefogni, és újjáépíteni az országot.

Szeretnék itthon maradni, köztetek...

21F (meleg...)

2012. júl. 2. 13:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!