Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez helyes?
ha egy iraki férfihez megyek feleségül
nagyon helyes és fiatal és sok pénze van ( itt tanult az egyetemet jó beszél a magyar nyelv és meg keresztények családból van és nagyon szeret de én magyar vagyok és ha vissza akar menni irakba én max 1-hétig tudok ott lenni talani ennyi sem elmondtam neki de mivan ha át gondolja magat ? 26/N
Ezzel a fogalmazással szerintem se a nő vagy te, sokkal inkább az iraki férfi:D
Nem kicsit magyartalan néhány helyen...
Tényleg nő vagyok, és tényleg magyar vagyok.
Szóval, írtátok, hogy az én életem.. de mégis... mit javasoltok??
Nem említed, hogy szeret-e a csávót vagy ő szeret-e téged, csak azt említed, hogy nagyon helyes és sok pénze van. Ebből arra következtetünk, hogy neked csak az számít, hogy helyes legyen, és sok pénze legyen.
Ha úgy gondolod, hogy Magyarországon is foghatsz magadnak helyes és dúsgazdag pasit, akkor dobd az irakit, és keress inkább magyart, mert Irak mégiscsak gázos hely, és az irakiak nem arról híresek, hogy a nőket a tenyerükön hordanák.
Ha úgy gondolod, hogy Magyarországon nincs esélyed ilyen helyes, gazdag csávót kifogni, akkor maradj az irakinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!