Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez helyes?

Figyelt kérdés

ha egy iraki férfihez megyek feleségül

nagyon helyes és fiatal és sok pénze van ( itt tanult az egyetemet jó beszél a magyar nyelv és meg keresztények családból van és nagyon szeret de én magyar vagyok és ha vissza akar menni irakba én max 1-hétig tudok ott lenni talani ennyi sem elmondtam neki de mivan ha át gondolja magat ? 26/N

2012. júl. 9. 19:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Téged használna pajzsnak, ha le akarnák puffantani. De szép jövőkép! :D
2012. júl. 9. 19:23
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem tartom túl jónak, de a te életed, a te döntésed...
2012. júl. 9. 19:24
 3/12 anonim ***** válasza:
Iraki férfihez soha ne menj hozzá!!Náluk a nőknek még anyakönyvi kivonatuk sincs,nem tartják számon,h hány nő születik és hal meg...a férfi azt csinál a nő családtagjaival amit csak akar,meg is ölheti őket és ezzel nem kvet el bűnt de ez csak pár ellenérv van még több is.
2012. júl. 9. 19:25
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
Szóval iraki férfi vagy, és el akarsz venni egy magyar csajt. Ha úgy fogsz bánni vele, mint ahogy általában hallani filmekben, olvasni újságokban stb., akkor nem helyes. Ha jól fogsz bánni vele, akkor helyes.
2012. júl. 9. 19:27
 5/12 anonim ***** válasza:

Ezzel a fogalmazással szerintem se a nő vagy te, sokkal inkább az iraki férfi:D

Nem kicsit magyartalan néhány helyen...

2012. júl. 9. 19:30
 6/12 anonim ***** válasza:
"itt tanult az egyetemet jó beszél a magyar nyelv és meg keresztények családból van " - inkább te vagy az iraki férfi kedve kérdező nem? :P
2012. júl. 9. 19:32
 7/12 anonim ***** válasza:
Egyértelmű:)
2012. júl. 9. 19:34
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha annyira vagy magyar,mint amennyire a helyesírásod az,akkor tök mindegy,menj hozzá...!
2012. júl. 9. 19:40
 9/12 A kérdező kommentje:

Tényleg nő vagyok, és tényleg magyar vagyok.

Szóval, írtátok, hogy az én életem.. de mégis... mit javasoltok??

2012. júl. 9. 19:59
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem említed, hogy szeret-e a csávót vagy ő szeret-e téged, csak azt említed, hogy nagyon helyes és sok pénze van. Ebből arra következtetünk, hogy neked csak az számít, hogy helyes legyen, és sok pénze legyen.

Ha úgy gondolod, hogy Magyarországon is foghatsz magadnak helyes és dúsgazdag pasit, akkor dobd az irakit, és keress inkább magyart, mert Irak mégiscsak gázos hely, és az irakiak nem arról híresek, hogy a nőket a tenyerükön hordanák.

Ha úgy gondolod, hogy Magyarországon nincs esélyed ilyen helyes, gazdag csávót kifogni, akkor maradj az irakinál.

2012. júl. 9. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!