Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én is szó válasznak helyes?
elég idegesítő tud lenni. Leginkább a nők szokták ezeket a szavakat mondogatni, hiszen ők az érzékenyebbek.
A pasik pedig ösztönből visszamondják hogy "én is" mivel tán ők inkább kifejezik az érzelmeket mint hogy kimondják. Nők is kifejezik, csak ők úgy vannak tán vele, hogy a férfi nem érzi, vagy nemtom és szóval is elmondják.
18/f
Amit én vettem eddig észre, hogy a pasik nem szavakkal fejezik ki ténylegesen az érzelmeiket, hanem ezek inkább a tetteiken keresztül mutatkozik meg. Figyeld meg, hogyan viselkedik veled, amikor együtt vagytok. Mosolyog, visz neked ajándékot az ünnepeken, hosszasan a tekintetedet keresi? Udvarias veled? Ezek mind sokatmondóak és nem kell ahhoz valakinek 10-szer kimondania a "Szeretlek" szót elég, ha egyszer vagy 2-szer teszi meg a legváratlanabb pillanatban.
Egyébként én amúgy sem szeretem a szószátyár fiúkat, sokkal jobban kedvelem azokat, akik testbeszéddel vagy gesztussal üzennek felém.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!