Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én is szó válasznak helyes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én is szó válasznak helyes?

Figyelt kérdés
Titeket nem idegesítene ha a szeretlek szóra mindig csak "én is" választ kapnátok és soha nem hallanátok tőle ösztönösen?
2012. júl. 6. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
Az "én is" nálam két szó. Egyébként de, biztos idegesítene.
2012. júl. 6. 17:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Mikor azt mondod neki, hogy szeretlek, akkor ösztönösen jön az én is .... :S:S ezzel most mi baj? ha meg sosem mondja, nah az már gáz .. :S
2012. júl. 6. 17:45
 3/4 anonim ***** válasza:
46%

elég idegesítő tud lenni. Leginkább a nők szokták ezeket a szavakat mondogatni, hiszen ők az érzékenyebbek.

A pasik pedig ösztönből visszamondják hogy "én is" mivel tán ők inkább kifejezik az érzelmeket mint hogy kimondják. Nők is kifejezik, csak ők úgy vannak tán vele, hogy a férfi nem érzi, vagy nemtom és szóval is elmondják.

18/f

2012. júl. 6. 17:47
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Amit én vettem eddig észre, hogy a pasik nem szavakkal fejezik ki ténylegesen az érzelmeiket, hanem ezek inkább a tetteiken keresztül mutatkozik meg. Figyeld meg, hogyan viselkedik veled, amikor együtt vagytok. Mosolyog, visz neked ajándékot az ünnepeken, hosszasan a tekintetedet keresi? Udvarias veled? Ezek mind sokatmondóak és nem kell ahhoz valakinek 10-szer kimondania a "Szeretlek" szót elég, ha egyszer vagy 2-szer teszi meg a legváratlanabb pillanatban.

Egyébként én amúgy sem szeretem a szószátyár fiúkat, sokkal jobban kedvelem azokat, akik testbeszéddel vagy gesztussal üzennek felém.

22/L

2012. júl. 6. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!