Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb lány miért hajlamos elnézni a helyes pasinak a kirohanásait, trágár beszédet, megcsalást is akár, és egy nem jòl kinézőnek miért nem?
Figyelt kérdés
Két foiskolara is jartam es 6 evig voltam kolis a ket fosulin. 8 Sszobatarsam volt, 5 jokepu es nepszeru volt a lanyok koreben a masik 3 meg nem ilyen volt. Mind a 8 nak volt csaja akkor, van amelyiknek tobb is. De azt vettem eszre hogy ha a 3nem jol kinezo pasi nem nyalta mindig a csaj feneket, vagy felrenezett, vagy csunyat mondott, akkor a lanyok mar rogton ki akartak adni a pasi utjat. De mikor a jol kinezo pasi pl mas csajokkal is tancolt a bnojen kivul a bupiban, akkor hiaba veszet ossze a lany a pasival,par nap mulva mar a csaj visszakonyorogte magat. Tehat ez nem csak egy eset volt, hanem eleg sokszor tapasztaltam fosulin. Mi.az oka ennek? Vagy en latom ezt rosszul?2012. júl. 7. 12:19
1/9 anonim válasza:
Jól látod. A lányok már csak ilyen felszínesek, válogatósak, csak tudnám minek papolnak itt folyton arról, hogy nekik igazából a belső számít, nem is a külső. Csak nevetni tudok ezen. :D
2/9 anonim válasza:
Jol latod. Mert sokszor gondoljuk, hogy a rossz tulajdonsagokon meg valamicsket lehet javitani, de azon nemigen, ha olyan vonasai vannak, hogy ranezni alig birsz.
Mert te kinek viselned el jobban a hisztijet? Ket belsore egyforma csaj eseten, csak az egyik olyan szep, hogy megorulsz tole, a masik meg csunyacska?
Igazsagtalan, de a szepseg feljogosit olyan dolgokra, amit masok nem tehetnek meg. A szepseg fegyver, amivel manipulalhatod az embereket es mindent megkaphatsz anelkul, hogy a kisujjad mozditsd.
3/9 anonim válasza:
En igenis imadom a jokepu pasikat es ha van lehetosegem termesztesen a jokeput valasztom, persze azert ha gyerekes meg bunko termeszetesen nem, akkor inkabb ulok egyedul, mintsem egy bunrondaval, akire ranezni nem tudok. Csak az a helyzet, hogy en is szep vagyok, szoval a jokepu pasi sem lacafacazhat velem, ha akar akkor megkuzd ertem es normalisan viselkedik, ha nem teszi mehet a fenebe.
5/9 anonim válasza:
Igazságtalan, de ez van. Ahogy a férfiak is lesik a szép lányok kívánságait.
6/9 anonim válasza:
3-as, nagy a szád, csak nincs mögötte semmi. Sokszor hallgattam már ezt a lemezt.
7/9 Diavolino44 válasza:
Forditva is így van, hidd el! Egy átlagos férfinak sokkal jobban kell teperni ha egy nála jobb nőt meg akar tartani. Egy kévésbbé dekoratív lányokkal szemben nagyobb az igény.
8/9 anonim válasza:
Én leszartam mindig,hogy a lány mit néz el nekem meg mit nem.Meg is tehetem pont azért,mert nem vagyok úgymond ronda,de mindig átlagos lányokkal jöttem össze mert ők sokkal aranyosabbak.
9/9 anonim válasza:
Ha szerelem van a két fél között nem azon múlik a dolog hogy a pasi jól néz ki vagy sem. Ha nincs szerelem akkor van az amit mpondtál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!