Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyet komolyan mondom ez túlzás, voltatok már így?
tegnap 11:59
Gesztus... :D
Igen, mert manapság már csak így lehet gesztust kifejezni. Neten, facebookon... :D Szánalmas. :D
Úristen. Látom, még mindig ezen a témán lovagolsz, mikor láthatóan már mindenki totál beléd fáradt (állítom a pasijaid is). De, figyelj, ha téged az a tudat megnyugtat, hogy te egy jó nő vagy, mindenki más meg rád féltékeny, akkor élj ebben a tudatban, biztos boldog életed van, ha neked ez a fajta megerősítés meg erőlködés szükséges ahhoz, hogy teljes éltet élj. És hidd el, nem nehéz jófejnek lenni ilyen csaj mellett, mint amilyen te is vagy. Lehet, hogy sok pasi nyúl utánad, de utánad meg többért nyúlnak.
Te már rég nem a témához szólsz hozzá ( mer tbármennyire is gáz kommentjeid voltak az elsők, legalább a témához kötődtek), te már kétségbeesetten karmolászol és sértegeted a számodra tök ismeretlen embereket, mert addig nem nyugszol, míg tiéd nem lesz az utolsó, kétségbeesett szó is. Azzal, hogy kalimpálva próbálsz győzködni minket, másokat meg magadat arról, hogy a beteges féltékenykedésed normális dolog, nem érsz el semmit, csak magadat minősíted. Hát akkor kalimpálj, cukorborsó! Amíg még tudsz.
"Igen, mert manapság már csak így lehet gesztust kifejezni. Neten, facebookon... :D Szánalmas. :D"
Ember, ha meglátod egy haverod képét fb-on, ami tetszik, akkor te felhívod, vagy felugrasz hozzá, hogy elmondd neki? Az, hogy a fb-os posztra fb-on reagálsz, az milyen dimenzióban jelenti azt, hogy csak a fb-on lehet gesztusokat közvetíteni??? Szerintem kettőnk közül nem én vagyok a szánalmas, de az, hogy lesüllyedtél arra a szintre, hogy szavakon lovagolsz és ezeket próbálod kiforgatni, szerintem engem támaszt alá.
"Egyébként az ilyen >>jó fej<< meg >>megértő<< >>lányok, nők<< általában azok, akik egyébként a kutyának nem kellenének"
Nem a lóf*szt, csak éppen kicsit kevés, ha annyit tud CSAK felmutatni, hogy megértő és kedves. De igazság szerint nem tudom, mit akarok megmagyarázni olyan embereknek, akik annyi ésszel rendelkeznek, hogy nem képesek annyit belátni, hogy egy lány haver képét like-olni fb egy teljesen ártalmatlan és természetes dolog. Valami indokolatlanul hosszú lett ez a vita ahhoz képest, hogy maga a téma mennyire bagatell... Veszekedjetek csak a párjaitokkal, és gondoljátok nyugodtan, hogy a pasik mind szemetek! Ügyeljetek továbbra is nagy gonddal, hogy egy eshetőség soha ne is merüljön fel: hogy esetleg ti vagytok hülyék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!