Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyet komolyan mondom ez túlzás, voltatok már így?
# 24
"Én speciel egy pasit se nézek meg. Mivel a barátomat látom a legjobbnak mindenkinél helyesebb és jobb. Sajnálom hogy te nem így vagy a b.nőddel."
Ekkora kamu gépet mint te,akkor lefele nézel az utcán,vagy a párodra van szegezve a szemed,és ha beméssz egy boltba pl egy fiú az eladó a plafont nézed vagy hozhatnék még fel példát
# 27
"Most ahogy te leírtad az szerintem oké.De a kérdező fel van háborodva és szerintem ő nm úgy viselkedett b.nőjével mint te.Én az olyan pasikra Ertem akik annak reményében faceeznek meg bámészkodnak h hátha visszajelez. Na de mi van akkor ha látsz egy gyönyörű tündéri lányt nézed és ő ugyanúgy megnéz?Mosolyog arád?Nézed tovább?Esetleg oda jön hozzád?Valyon elutasítanád?Én akkor se örülnék ha a pasim minden szép lányt megnézne...hiába mondja udvariasságból h szebb vagyok ha látom h nem.Szerintem ha szeret egy pasi egy nőt aki szép is nem fog bámészkodni.."
Nem is ismersz és csak feltételezgetsz hogy én hogy gondoltam a barátnőmmel kapcsolatban másnak meg benyalsz tövig hogy igen te jól gondolod meg minden,szimplán csak lány ismerősnek lájkoltam a képét és semmit nem gondoltam mellé,pl a lány olyan mint ha tesóm lenne.Amúgy meg álom világban élsz kislány mert lehet azt hiszed a pasid nem nézi meg a többi lányt,csak pusztán nem veszed észre,nő/férfi mindenki megnézi,de ahhoz nem kell társítani hogy már le is feküdne vele.
Aki írta h több nő van mint férfi azt felvilágosítanám h idős nő van több mint idős férfi mivel egy ffi hamarabb hal meg átlagban te kis buta ateista!
Ez meg mi?Nyilván ha az eladó pasi ránézek de nem nézem!Meg nem bámulom és eszembe se jut h milyen jó pasi!Egyszerűen nektek pasiknak felfoghatatlan h vannak olyan nők sokan akik a párjukat tartják a legjobbnak és nem néznek másokat ha meg a tekintetem véletlen is ráesik egy pasira soha nm jut eszembe h ahhh de jó csávó.Egyedül akkor jut eszembe ha a barátomra nézek.Ilyenkor örülök is mert úgy tartják h ha ránézel a szerelmedre és azt érzed h ő a legjobb akkor tuti h ő az igazi.Nem pedig ránézel csajodra és eszedbe jut az utcán látott 100csaj aki szebb csinosabb ...
Másik én egy pasit nem likeolok!A puszi csók stb példát arra értettem h ti azt mondjátok h csak likoltatok de később ki tudja mi kell v mit akarsz még komment bámészkodás stb.Nekem egyszerűen ezek nem férnek bele!Ügy érzem h ennyit meg lehet tenni és szörnyű lenne ha külön kéne barátomat figyelmeztetni h ne a lányokat nézze.Pedig nem szokta nézni mert velem törődik nm pedig mással.
# 33
Álmodj király lány,ez megy mindenki másik szemébe hazudik,jössz ez a szerelem ha őt tartom bla bla bla,nekem is volt egy barátnőm őt tartottam a legjobbnak,terveztük az összeköltözést mondta mindíg hogy szeret még ő parázott rá és tessék pont ő hagyott el.
tegnap 11:48
"gondolom", "szerintem" stb...
Abszolút vitaképtelen ellenfél vagy. Add fel. Megsemmisültél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!