Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már így ezzel?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok a barátom 26 éves.Ha nincs velem nem érzem jól magam,ezt úgy értem,h hiányzik és nem tudom feletelálni magam mert csak rajta jár az eszem,nem olyanokon,h megcsal mert 100%-ban megbízom benne hanem csak egész nap rá gondolok.Vannak barátnői és barátaim is,jól érzem magam velük de annyira nyomaszt, nincs velem,h nem tudom olyan jól érezni magam mint egyébént...Miért van ez?2012. júl. 9. 00:40
4/7 A kérdező kommentje:
*feltalálni
2012. júl. 9. 00:47
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!Én is ere gondoltam,h szerelmes vagyok de ez nem beteges? :D
2012. júl. 9. 00:47
7/7 anonim válasza:
nem beteges, ha egyáltalán nem tudnád jól érezni magad nélküle, csak otthon bőgnél, na az már beteges lenne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!