Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiuk ti voltatok e igy mar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk ti voltatok e igy mar ezzel? (fokent azok akik nagyon sokaig zuzek voltak ) (folytatas lent)

Figyelt kérdés

- nem tudom miert de valahogy ugy erzem jobb volna egy szuz lanyt zerezni es azzal boldogan elni az idok vegezeteig :P

- vane valaki aki meg igy erez ?

- olyan rossz erzessel tolt el ha aara gondolok , hogy olyan lanyt kaphatok akit mar megkapot mas :(

- vane valaki aki igy gondolkodott es a vegen megtalata amire vagyot :) ?

- vane olyan aki ugy gondolta , hogy na ezen valtoztani kell es megis belevagott egy olyan csajjal aki mar nem szuz :) ?

- van e olyan aki ezutan megbanta mert csak utanna talata meg amire vagyott :)

?

- vagy vane olyan akit zavar hogy o csak azzal a csjjal volt es a csajaval elotte voltak tobben is :) ?

-kerlek szepen titeket komolyan valaszoljatok erre nagyon magam alatt vagyok e miatt , en ugy gondolkodtam- vagy gondolkodok hogy ugy lenne szep es jo , hogy eljon a nagy szerelem es elsok es utolsok leszunk egymasnak :) ....de lassan kezdem ugy erezni , hogy erre semmi eselyem :( ...

2011. febr. 10. 11:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne legyenek illúzióid! Ha már olyan 20 évnél idősebb vagy, akkor valszeg azért nem vesztetted még el, mert nem nézel ki jól - minden lánynak ez a legfontosabb, még ha nem is vallják be. Szal ne válogass, feküdj le az első lánnyal, aki hajlandó lesz rá! Ha nem lesz ilyen, akkor pedig a prosti az egyetlen megoldás.
2011. febr. 10. 12:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is így érzem, hogy csak olyan lány kell, aki türelmes volt mint én. Magad alatt leszel, ha rossz dolgokra gondolsz, de nem szabad feladni. Én sem találtam még senkit akivel összejött volna, de nem is akarok egy olyan lányt, aki már túl van mindenen és a 45. expasi leszek. :/ Nem tudnám szeretni úgy, mint akinek én lennék az egyetlen. Keresni kell.

És nem tudok ilyeneket, mert nekem a fiú ismerőseim nem akartak először komoly kapcsolatot, aki meg jól bánt a lánnyal, jól megszivatták. :(

2011. febr. 10. 12:11
 3/6 anonim ***** válasza:

nem attól függ h a csaj szeret-e hogy hány pasija volt eddig :D hülye felfogás persze én is jobban örülök ha 1 szűz lányka kerül a horogra :P de nem kizáró ok ha nem

19F

2011. febr. 10. 12:15
 4/6 anonim ***** válasza:

"minden lánynak ez a legfontosabb"

helyesbítve egy kicsit: az emberek egy nagy részének, esetleg a többségnek....

2011. febr. 10. 12:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Én 22 éves szűz srác vagyok, de igazából nem éreztem úgy sosem, hogy mindenképp szűz lánnyal kéne először lefeküdnöm. Nálam ez nem kritérium, hogy érdemesnek találjam kapcsolatot fenntartani vele. (Nyilván, akivel meg nem akarok kapcsolatot, azzal lefeküdni sem fogok.)

Szerintem ne feszélyezzen ez semmiben, mert akkor még inkább megnehezíted a saját dolgod. :)

2011. febr. 10. 13:42
 6/6 A kérdező kommentje:
en is 22 vagyok :P
2011. febr. 10. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!