Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyet komolyan mondom ez túlzás, voltatok már így?

Figyelt kérdés
a barátnőm meglátta hogy le lájkoltam egy lányismerősöm képét meg írtam hozzá a facebook-on és rögtön kiverte a balhét hogy csalódott bennem meg ilyenek nála már ez is megcsalás lehet.
2012. júl. 10. 10:26
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:

# 9

nem arról van szó hogy ki hány százalékos mert nem a külső a lényeg,de tehetek én róla hogy világ életemben a lányokkal értettem meg magam a legjobban több lány ismerősöm van mint fiú és nem meg dugni akarom őket,csak pusztán néha beszélgetünk és tényleg minden hátsó szándék nélkül,sőt élőben nem is igazán találkozok senkivel csak a barátnőmmel,itt meg jön mindenki az én barátom meg barátnőm bla bla bla szöveggel,ennyi erővel csajok fiúk ti honnan tudjátok hogy a párotoknak nincs e rejtve előtetek a változásai facén mindenki csak a saját házatáján söprögessen

2012. júl. 10. 13:38
 22/45 A kérdező kommentje:
Ja még annyit ha a bizalom csak egy lájkig vagy egy hozzászólásig tart ez is szomorú szerintem én ezzel nem ártottam senkinek,ennyi erővel egy nőt se nézzek meg az utcán tapasszam be a szemem,ne beszéljek nővel se mert barátnőm azt is felhánytorgatta hogy facebook on beszélgettem lány ismerősömmel,miért kell mindjárt rosszra gondolni
2012. júl. 10. 13:42
 23/45 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. Miért akarsz más lányokat megbámulni az utcán?:) Talán tetszik? Vágysz utána?
2012. júl. 10. 14:03
 24/45 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó nekem ne mond hogy a lányok sosem semilyen körülmények között nem néznek rá egy pasira sem csakis a pasijukra van szegezve a tekintetük,szerintem az ember nem vakságot hanem hűséget fogad
2012. júl. 10. 14:11
 25/45 anonim ***** válasza:
Én speciel egy pasit se nézek meg. Mivel a barátomat látom a legjobbnak mindenkinél helyesebb és jobb. Sajnálom hogy te nem így vagy a b.nőddel.
2012. júl. 10. 14:34
 26/45 anonim ***** válasza:
60%

"ma 12:56"

"85%-os miért akarsz más lányokat is észre venni a b.nőd mellett?:/ Mit akarsz tőlük?"

Szedd már kicsit össze magad kérlek :). Nem kell sarkítani a dolgokat, nem nézem kigúvadt szemmel a szembe jövő csajokat, de megnézem őket, és meg is beszélem a párommal. Nyilván nem kezdek el olyanról beszélni, hogy megkívántam volna, de elmondom, hogy az azért szép volt, vagy fú volt ám melle. Nem tagadom le, ebből a párom tudja, hogy nincs takargatnivalóm előtte; szép az a csaj, csinos az a csaj, de úgy kell nekem, mint egy köröm a farkam hegyére, amíg a párom itt van mellettem. Nem felejtem el éreztetni vele, hogy nyomába sem ér az a csaj, nincs is probléma. Mi a retekért ne vehetnék észre más csajokat, és miért kellene BÁRMIT is akarnom egy csajtól azon kívül, hogy megnézem (nem, hangsúlyozom: NEM megbámulom, és NEM vágyódó tekintettel nézek után, csak felmérem). Hát nem nagyobb bók, ha a pasid megnéz egy jó csajt és azt mondja, számára te jobb vagy?

A lájkolással kapcsolatban: nyilván nem lájkolgatom idegen csajok képeit, de a lány haverokét igen, ahogyan a kérdező is tette. Nálunk ez úgy megy, hogy az asszony látja, hogy valami csaj képére nyomtam egy lájkot, megkérdezi ki az. Én elmondom, hogy innen-onnan ismerem, tök poén/szép/érdekes az a fotó róla, és ennyi. Nem vagyok képes megérteni, mi ebben a probléma...

"Most csak egy like,most csak egy komment most csak egy ott alvás most csak egy puszi csak egy csók egy szex egy új b.nő!"

Te mégis miről beszélsz? Te idővel ott alszol annál, akinek lájkolod a képeit? Én nem akarlak megbántani, de ne magadból indulj már ki, ez csak egy kib*szott internetes gesztus! Ha mondjuk a pasid egy csaj ismerőse megmutatja a pasidnak a nyaraláson készült képeit, és az egyikre a pasid azt mondja, hogy mondjuk a csaj de jól néz ki ebben a nyári ruhában, akkor te arra gondolsz, hogy meg fog téged csalni? Komolyan? Már csak azért, mert egy like kb ennyit jelent semmi többet!!!

2012. júl. 10. 15:26
 27/45 anonim ***** válasza:
62%
Aztak.va, mennyi kétségbeesett nő van.
2012. júl. 10. 15:39
 28/45 anonim ***** válasza:
Most ahogy te leírtad az szerintem oké.De a kérdező fel van háborodva és szerintem ő nm úgy viselkedett b.nőjével mint te.Én az olyan pasikra Ertem akik annak reményében faceeznek meg bámészkodnak h hátha visszajelez. Na de mi van akkor ha látsz egy gyönyörű tündéri lányt nézed és ő ugyanúgy megnéz?Mosolyog arád?Nézed tovább?Esetleg oda jön hozzád?Valyon elutasítanád?Én akkor se örülnék ha a pasim minden szép lányt megnézne...hiába mondja udvariasságból h szebb vagyok ha látom h nem.Szerintem ha szeret egy pasi egy nőt aki szép is nem fog bámészkodni..
2012. júl. 10. 15:53
 29/45 anonim ***** válasza:
52%
3x annyi nő van a világon mint férfi,szóval amelyik kis idióta picsog ilyen miatt azt mánjelleggel kel zavarni a isten bü..ös fa..ára.
2012. júl. 10. 16:04
 30/45 anonim ***** válasza:

"De a kérdező fel van háborodva és szerintem ő nm úgy viselkedett b.nőjével mint te"

Már bocs, de ezt miből szűrted le?

"... lájkoltam egy LÁNYISMERŐSÖM képét meg írtam hozzá a facebook-on és rögtön kiverte a balhét ..."

"Furcsa mert MINDEN HÁTSÓ SZÁNDÉK NÉLKÜL TETTEM,nem igaz hogy ezt így fel kell fújni,szerintem ahelyet hogy el játszuk a világ végét meg kéne halgatni az embert hogy miért tette,ha ő írna vagy lájkolna megbeszélném vele de nem akadnék ki"

Szerintem a kérdező teljesen normálisan viselkedett, viszont te elkönyvelted rólam is és róla is kérdés nélkül, hogy fb-on p1nára vadászó s*ggfejek vagyunk. Igazság szerint te viselkedtél pontosan úgy, mint a kérdező barátnője. Sosem fogom megérteni, miért kell a bolhából elefántot csinálni.

Az az igazság, hogy NEM lesz olyan férfi egyikőtök életében sem, aki ne nézne meg másik nőt, csak olyan, aki ezt titkolja. Ezt meg lehet próbálni elfogadni vagy lehet rajta dühöngeni, ez így van és így is marad. A különbség az életetekben annyi lesz, hogy ezt lopva, teszik, vagy a tudtotokkal, hiszen ha tiltasz, hazudni tanítasz. Lehet a férfiakat nyugodtan vadállatnak nevezni, bár szerintem ettől senki sem fogja magát jobban érezni. Az igazság az, hogy a nőknek van az örök nagy mondása, miszerint az érzéseknek nem lehet parancsolni, ami igaz is, de a TETTEKNEK lehet és kell is. A férfiak ezt teszik, a nők nem; a nőknél sokkal többször döntenek a vágyak (érzelmek, ha így jobban tetszik). És ez pontosan itt mutatkozik meg a leginkább: te magad írtad le, hogy előbb egy lájk, majd egy csók... Mi férfiak megtanulunk parancsolni a vágyainknak (már aki, persze), a nők pedig a vágyakat is megcsalásnak tekintik, mert egy fiatal nőnél ez kvázi egyenlő a döntéssel. Bocs, de ezért nem érzem magam hibásnak...

2012. júl. 10. 16:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!