Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már úgy, hogy azt hittétek végleg elveszítettétek a párotokat, szakítottatok, de később kibékültetek?
Figyelt kérdés
De tényleg, hogy úgy éreztétek ez az állapot már visszafordíthatatlan, de később ismét kibékültetek. Elmesélnétek a sztoritokat?2012. jún. 22. 14:44
1/6 anonim válasza:
igen volt hogy azt hittem nincs tovább.Volt egy megoldhatatlan problémánk,mindketten akartuk de nem ment,nem rajtunk mulott.Válni akartam de végül kibékültünk és azon az estén a probléma forrása megfogant és azóta boldogan élünk.
2/6 anonim válasza:
Volt, igen, volt egy kalandja, kiderült, el akartam hagyni. Szakítottam is vele, volt egy kis mosolyszünet. Helyre tudtuk hozni, de aztán évekkel később megint elromlott és akkor már nem...
3/6 A kérdező kommentje:
Első, ennek nagyon örülök.:)
Sajnálom második.:(
2012. jún. 22. 14:53
4/6 anonim válasza:
Igen,volt olyan.1hónap szünet után minden rendbe jött,kibékültünk,azóta házasok vagyunk,és van 2gyerekünk!
5/6 anonim válasza:
Nem, de volt idő, amikor csak a remény éltetett szó szerint. Nem is olyan rég volt.
6/6 anonim válasza:
Volt. Kibékültünk de nem tudom mi lesz a vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!