Történt olyan veletek, hogy az esküvő előtt pár hónappal szakítottatok? Ha igen, mi volt az oka?
Igen, az unokatestvéreméknél.
A férj-jelölt szülei miatt, pontosabban a túlzott szülői befolyást elégelte meg.
Annyira súlyos volt a helyzet a végére, hogy valószínűleg én is így döntöttem volna. Abszolút megértette mindenki a döntését.
Az akkori vőlegény azóta már a sokadik "komoly" párkapcsolatán van túl.
Az unokatestvérem férjnél van, gyerekei születtek és határtalanul boldog.
azaz m indenki elnyerte a "jutalmát"
a mama pici fiával már tele vannak a tökeim...mármint ezzel a tipussal.
kedves utolsó!
Örülök, hogy megtaláltad a megérdemelt boldogságodat?
Megérdezthetem, hogy mennyi idős voltál, amikor elváltál?
Szia, az utolsó vagyok és bocsánat, hogy csak most válaszolok. 30 éves voltam amikor teljesen a padlóra kerültem és úgy éreztem, hogy már nem bírom tovább, majd következett még egy utolsó év együtt a mindennapi cirkuszokkal (Vetélés, ideg-összeroppanás stb.) , ezután a válási herce-hurca a különéléstől számított két évig.
Mindenkinek azt szoktam mondani, hogyha házasságra készülsz, akkor biztosan érezned kell, hogy Ő az igazi. Ha a legkisebb kétely is felmerül benned, hogy mégsem, akkor inkább ne vágj bele. Előbb vagy utóbb mindenki megtalálja a párját. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!