Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan dolgozzátok fel az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozzátok fel az egyedüllétet?

Figyelt kérdés
Már-már fizikailag fáj a magány.Vannak barátaim, járok bulizni és mégsem találok senkit sem. Nem görcsölök rá a párkeresésre, és a többiek szerint nem nézek ki rosszul. Nem tartom magam sem hülyének, sem unalmasnak. Vagy az én elvárásaim túl nagyok a pasik felé, vagy ők nem akarnak eléggé. Sok szar kapcsolaton túl vagyok már, és lehet, most is azért sírok neketek, hogy végre valakik meghallgassanak (ezt a barátaimnak nem akarom már mondani, mert szerintem mindnek egyszer már panaszkodtam, viszont nem szeretném, ha terhes lennék nekik). Nektek nem megy nehezen a párra lelés?
2012. júl. 8. 20:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Azt mondják, hogy az érzések benne vannak mindenkiben, csak nem engedjük meg magunknak, hogy érezzük őket, pl. lehet érezni a szeretetet is, még ha jelenleg nincs is rá okod, majd lesz:) 24F
2012. júl. 8. 20:41
 12/23 anonim ***** válasza:
31%

"És ami bosszantó, hiába 'futnak' az ember után páran, ha pont az nem, akit szívedből tudnál szeretni. Az ölelés része hiányzik a legjobban..:/"

Hát ha ilyen válogatós vagy meg is érdemled. Szenvedj csak :)

2012. júl. 8. 20:45
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

"Vannak barátaim, járok bulizni és mégsem találok senkit sem. Nem görcsölök rá a párkeresésre, és a többiek szerint nem nézek ki rosszul. Nem tartom magam sem hülyének, sem unalmasnak. Vagy az én elvárásaim túl nagyok a pasik felé, vagy ők nem akarnak eléggé."

Ők nem akarnak eléggé, és tudod miért? Pont azért mert nem érzed jól magad egyedül (nem szereted eléggé önmagad ezért egy társtól várnád a szeretetet - a végeredményért keress rá Google-ban a társfüggőségre...) és ez kifelé látszik is, nem gyengén. Látszik hogy nem érzed jól magad, hogy bizonytalan vagy, hogy rágörcsölsz a témára stb. Téged vajon érdekelne egy olyan srác aki ugyanilyen bizonytalan és boldogtalan? Na látod.

A jó párkapcsolat két olyan ember között jöhet létre akik már egyedül is jól érzik magukat a bőrükben, akik nem a másiktól várják a saját életük megváltását. Olvass önismereti témájú könyveket és rá fogsz jönni hogyan érezheted jól magad egyedül is (de nem magányosan...)

2012. júl. 8. 20:46
 14/23 A kérdező kommentje:
:D jogos! megkaptam! Ami viszont remélem a javamra fordítja a dolgot: az elvárásaim a pasik felé a következők: dolgozzanak. ne drogozzanak. legyenek önállóak. Ennyi, és mégi mindig ezen bukik meg a dolog.
2012. júl. 8. 20:47
 15/23 anonim ***** válasza:
Sz@rul,de legalább büszkén.23L
2012. júl. 8. 20:53
 16/23 anonim ***** válasza:

Ezt most nem mondod komolyan?! 25 évesen ez gyakorlatilag semmi. Mármint az elvárás.

Nagy a gyanúm, hogy van ott még más is a háttérben... Esetleg, hogy pénzes legyen vagy valami olasz macsó, vagy a tököm tudja mi megy mostanában.. :D:D

Vagy esetleg kifejthetnéd, hogy mit takar az hogy legyen önálló... Mert ha mondjuk az van a háttérben, hogy a pasinak legyen csalódi háza meg autója és tudjon egyedül is élni, akkor az mondjuk a mai válságzóna közepén ebben a nyomorúságos országban picit magas elvárás. :)

2012. júl. 8. 20:54
 17/23 A kérdező kommentje:
Hidd el, tudom mit jelent a társfüggő, és én nagyon nem vagyok az. már kb 2 éve egyedül vagyok..és tényleg ebben az időszakban, hogy mindenhol, minden barátnál már az eljegyzésről, lagzikról van szó, kicsit frusztrált lettem.:) de sem társfüggő, sem kapcsolatfüggő nem vagyok. Persze nekem is voltak olyan hónapjaim, hogy szinte eszembe sem jutott egy másik fél, de ugye itt a nyár, és azért ki ne vágyna arra, hogy a pasijával menjen strandolni, forró éjszakákon a pasija mellé feküdne be a hideg ágyba, és nem barátokkal illetve barátnő mellé..:)
2012. júl. 8. 20:56
 18/23 anonim ***** válasza:
nem a legjobb dolog az egyedüllét,de nem ostorozom magam minden nap,az rontaná a kisugárzásomat:D
2012. júl. 8. 21:01
 19/23 A kérdező kommentje:
Az elvárásaimat az ex-kapcsolataim alapján írtam. Volt, hogy a pasim titokban drogozott, volt hogy egy agresszív, verekedőset fogtam ki. Volt, hogy nekem kellett kifizetni két kávét, mert ő nem dolgozott, de cigire volt pénzze(persze egy hónapig voltunk együtt, mire megelégeltem, hogy egy hülye sprite-ot nem tudott kifizetni nekem, míg én szülinapra, névnapra köszöntöttem őt, muffint sütöttem neki, sushit, mert szerette és megkért.) Hát kb ezek alapján vágyok egy olyan srácra, akinek legalább egy favoritja van, akivel ha este unalmas a tévéműsor el tudunk menni moziba. Aki ha partizunk, nem issza segg-részegre magát.
2012. júl. 8. 21:01
 20/23 anonim ***** válasza:
Szóval ha dolgozik is, de autó nincs akkor kilőve:D na szép:)
2012. júl. 8. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!