Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgozzátok fel, ha a "szerelmetek" átver/megcsal/kihasznál?
Nem vagyok gyerek már, de újra belesétáltam egy nagy gödörbe...
Nehezen hiszem el,hogy engem akarhat vki (pedig állítólag jól nézek ki, és emberileg sem vagyok a legalja), majd szépen lassan vkibe beleöntöm a bizalmam, mert úgy néz ki rászolgál, majd BUMMMMMMMMMMM, neki a falnak... Csak kihasznált/átvert...
Mit csináltok ti ilyen esetben a síráson és a beszélgetésen kívül..? Pia? Buli? Pasizás/csajozás? Érfelvágás? Bosszú?
Kinek mi segített vagy mit nem ajánl?
De az olyan lassan megy:(
EZ a mai nap egy örökkévalóság! :(((
most egy ideig csak magaddal foglalkozz. olyan dolgokat csinálj, amit szeretsz. és lehetőleg minél többet legyél társaságban, a magány nagyon rossz tanácsadó.
sírásnak, érfelvágásnak, bosszúnak semmi értelme nincs.
Én is vagyok így vele. Mire odajutotk, hogy megszerete valakit nem kellek neki, emiatt sokszor azt érzem, hogy nem kellek senkinek igazán.
Szerintem valóban az idő és a türelem az ami segít és az hogy íbzzunk önmagunkban, hogy mi is értékesek leszünk majd valakinek nagyon :)
Köszi...
A videot is:)
Tudom,h nem sajnáltathatom magam, megvan kezem-lábam, egészséges vagyok, vannak barátaim, családom, akik mellettem állnak, segíteni akarnak. Csodás emberek vesznek körül, de ez az egy akkora fájdalmat okozott.., hogy kicsit elsüllyedtem:(
ugyan ez történt velem pár hónapja, egy hétig nagyon le voltam törve, aztán csajoztam, olyan lányokkal beszéltem akikkel lehetett nevetni és felvidultam, aztán már nem fájt annyira, és az illető aki ezt tette velem, nem rég felkeresett és elmondta, hogy megbánta és most vissza akar hozzám jönni.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!