Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgozzátok fel, ha a "szerelmetek" átver/megcsal/kihasznál?
Nem vagyok gyerek már, de újra belesétáltam egy nagy gödörbe...
Nehezen hiszem el,hogy engem akarhat vki (pedig állítólag jól nézek ki, és emberileg sem vagyok a legalja), majd szépen lassan vkibe beleöntöm a bizalmam, mert úgy néz ki rászolgál, majd BUMMMMMMMMMMM, neki a falnak... Csak kihasznált/átvert...
Mit csináltok ti ilyen esetben a síráson és a beszélgetésen kívül..? Pia? Buli? Pasizás/csajozás? Érfelvágás? Bosszú?
Kinek mi segített vagy mit nem ajánl?
Nem gondolkodtok azon,h vajon másoknak miért sikerül, nektek miért nem?
Szeretném megtanulni a "leckét"..megérteni,h mit csinálok rosszul..
De még nem tudom:(
Lecke alatt azt értem, hogy annak, hogy valaki átver, nem szeret, kihasznál stb megvannak a maga kis jelei, amiket észrevehet az ember.
Amúgy mennyi idős vagy pontosan?
25... :( Tudom, nem vagyok kamasz, bitros jobban át kéne látnom az embereken...
Csak mindig magamból indulok ki... EZt láttam a szüleimtől is... Bizalom, szeretet, elfogadás stb.. Ők pl 33 éve házasok...
Elvált szülők gyerekei biztos szemfülesebbek:)
Kedves 16:25!
És adsz neki még egy esélyt???
Hűű akkor kezet foghatunk.
Ez a mai nap életem egyik legrosszabb napja.
Amit leírtál az totál illik az én sztorimra is.A síráson túl vagyok,kiis beszéltem magamból és nem segített.
Teljesen levagyok törve.Főleg azért mert ez már nm az első alkalom.
Azért kicsit nyugtat a dolog h nm vagyok egyedül,de remélem ezzel nem bántalak meg,ez nem rossz kivánság,csak legalább nm érzem egyedül magam..
Kedves 2 utolsó!
Részvétem nektek is, szerintem kijár nekünk,h kicsit sajnáljuk magunkat, a "gyász" része...
Sajnálom a barátiamat... Tegnap tönkrevágtam egy bulit, mert olyan volt a fejem, mint akit elgázoltak..De örülök,h a könnyeket a szememen belül tudtam tartani:(
Még a nagyim is engem vígasztal,h nem ezt érdemlem..És hiába tudom,h igaza van...
Mert tudom,h boldogságot érdemelnék...ÉRDEMELNÉNK!
És tudom,h nem volt elég jó hozzám, nem érdemelt meg...
De én megérdemeltem volna:(
Nálatok mi történt, ha van kedvetek meséljetek! Én itt leszek:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!