Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzátok fel az egyedüllétet?
Figyelt kérdés
Már-már fizikailag fáj a magány.Vannak barátaim, járok bulizni és mégsem találok senkit sem. Nem görcsölök rá a párkeresésre, és a többiek szerint nem nézek ki rosszul. Nem tartom magam sem hülyének, sem unalmasnak. Vagy az én elvárásaim túl nagyok a pasik felé, vagy ők nem akarnak eléggé. Sok szar kapcsolaton túl vagyok már, és lehet, most is azért sírok neketek, hogy végre valakik meghallgassanak (ezt a barátaimnak nem akarom már mondani, mert szerintem mindnek egyszer már panaszkodtam, viszont nem szeretném, ha terhes lennék nekik). Nektek nem megy nehezen a párra lelés?2012. júl. 8. 20:26
1/23 anonim válasza:
Dehogynem megy nehezen... Megtanultam szeretni a magányt és észrevenni a pozitív oldalát. 21/F
2/23 anonim válasza:
Az én esetemben az a jó, hogy egyébként is szeretek egyedül lenni. Bár néha annyira jó lenni szeretni valakit, és érezni hogy szeret valaki.
3/23 anonim válasza:
Lényegében ezért alakítottam az egész életemet a hobbijaim köré, hogy valamivel mindig el tudjam magam foglalni. Így annyit nem gondolok ara, hogy egyedül vagyok. Persze néha vannak olyan pillanatok amikor ez előjön, de egyre ritkábban.
4/23 anonim válasza:
Szívemből szóltál:D Az ismerőseim szerint túl válogatós vagyok, szerintem meg nem jövök össze olyannal aki nem tetszik és nem hasonló legalább az élethez való hozzáállásunk. 24F
5/23 anonim válasza:
Nem megy nehezen? Konkrétan senkim sem volt, gondolhatod mennyire megy könnyen.
De én már beletörődtem ebbe, legalábbis java részében.
Plusz nem is értem egyeseket, miért pattognak annyira... Én szeretek egyedül lenni. Nekem az fáj fizikailag ha fél napnál tovább kell együtt lennem valakivel. Mondjuk baráti körrel.
22F
6/23 anonim válasza:
ugyenebben a cipőben járok mint te :) nekemis elég nehéz és jólenne már vki... énis ólnézek ki, meg aztmondják jófej vok de nehéz:s
18/F
7/23 anonim válasza:
Hát ahogyan észrevettem magamon ez is sztem olyan dolog mint bármi más amire vágyok. Minél jobban akarom annál inkább nem kapom meg. No de ha elfelejtem, és tudok valami másra figyelni az életben ami kielégít, akkor ha igazán fontos lenne számomra a vágyott dolog akkor megkapom. Ha meg nem volt fontos nem érdekel, hogy megkaptam e vagy nem. Keress valami hobbit, és esetleg a hobbi kapcsán találsz párt.
8/23 anonim válasza:
Évek óta egyedül élek, hozzászoktam már.
F
9/23 A kérdező kommentje:
És ami bosszantó, hiába 'futnak' az ember után páran, ha pont az nem, akit szívedből tudnál szeretni. Az ölelés része hiányzik a legjobban..:/
2012. júl. 8. 20:38
10/23 A kérdező kommentje:
a korom lemaradt: 25/N
Amúgy valójában egész idáig fel sem tűnt. El voltam foglalva a vizsgákkal, aztán az államvizsgákkal. Most meg, a hirtelen rámszakadt szabadidő kiváltotta ezt az önmarcangolást.
2012. júl. 8. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!