Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kell a gazdag pasikat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell a gazdag pasikat elitélni?

Figyelt kérdés

Én is ilyen vagyok. Lehet hogy sokan azt nézik ki belőlem hogy egy beképzelt segfej vagyok. Mert külsőleg nagyon adok magamra (márkás ruhák, nyaklánc, ezüst óra, stb) és egy szép nyugati kocsival járkálok.

De ha valakivel (addig ismeretlennel) beszélgetünk, akkor mindig elhangzik ez a mondat hogy: "nem is gondolták volna hogy ilyen kedves és szerény vagyok."

Az a problémám hogy sokan (inkább lányok) ránézésre elitélnek. Hogy tudnék ezen változtatni?

Köszi szépen a vállaszokat. 18/F

2009. júl. 10. 19:26
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
12%

De miért baj az, hogy az apukája pénzét költi??? Én nem értem...

Ha egyszer megadatik a lehetőség, hát tegye, nem?

Most hova kellene elrakja az apa a pénzét?

Már nem azért, de szerintem az nem probléma ha valaki 18 évesen rászorul a szüleire és néha tőlük kap pénzt! Nem így van?

Szerintem baromság valakit azért elítélni, mert "apuci pénzét költi"! Hát miért ne tenné, ha "apucinak" van???

Aki kérte a képet... :P

2009. júl. 11. 10:11
 42/44 anonim ***** válasza:

Azért érdekes lenne ha mindenki elképzelné hogy sok pénze van....és van egy gyereked...és megteheted hogy a jobb kocsit veszed meg neki mert azt mondod hogy sokkal jobbak a töréstesztjei.ÉS nem kell arra gondolni hogy a hülyegyerek megy 160-nal és összetöri.Lehet ő megy szembe egy ilyen barommal és mennyivel jobb,hogy nem egy suzukiban ül,hanem egy volvoban.

Tudom most jön hogy nem kényeztetném el stb.De ez a fiú ezek szerint tudja mi az hogy munka ennyi idősen nem egyszerű szerződésekben dönteni.Az nagyobb felelősség mint a tescoba felpakolni egy polcot.

HA nekem is lesz gyerekem és megtehetem hogy a jobbat vegyem meg,biztos ilyen leszek.És nagyon sokan vannak még így.

2009. júl. 11. 22:34
 43/44 anonim ***** válasza:

Igen ez így van, akinek megadatik,hogy meglegyen mindene,plusz családi vállalkozás amz miért menne el máshová dolgozni?Hogy tudtok egyesek ilyen hülyeségeket mondani?Kérdezném azokat a hozzászólókat, ha ugyanebben a cipőben lennétek,akkor ti elmennétek egy gyárba 3 műszakba?nem hiszem.

élvezd az életed, és igaza volt annak a kommentesnek, hogy olyat válassz magadnak, aki hasonló hozzád,ezt meg kelle tenni,mert úgyis rosszul érezné magát.

Nekem az előző pasim azt mondta"hát házat már nem kell vennem mert az úgyis van neked"..no komment, ezt utálom én is, most találtam egy hasonló helyzetűt,nem erre nézek nem is tudtam, hogy hogy áll, hisz neten ismertem meg, de legalább nem fogok tőle ilyen kínos mondatokat hallani,mert mit mondjak egy ilyen hallatán nem volt természetes a mosolyom.

2009. júl. 11. 22:45
 44/44 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, hogy leveszed a fuxokat, meg otthonhagyod a kocsidat, és így mész csajozni. Amúgy meg, ettől függetlenül lehetsz nagy színész, van, aki átlát a mosolyokon, tudod....
2009. dec. 25. 18:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!