Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell a gazdag pasikat elitélni?
Én is ilyen vagyok. Lehet hogy sokan azt nézik ki belőlem hogy egy beképzelt segfej vagyok. Mert külsőleg nagyon adok magamra (márkás ruhák, nyaklánc, ezüst óra, stb) és egy szép nyugati kocsival járkálok.
De ha valakivel (addig ismeretlennel) beszélgetünk, akkor mindig elhangzik ez a mondat hogy: "nem is gondolták volna hogy ilyen kedves és szerény vagyok."
Az a problémám hogy sokan (inkább lányok) ránézésre elitélnek. Hogy tudnék ezen változtatni?
Köszi szépen a vállaszokat. 18/F
Én azért ismerek aranyos, kedves, nem felvágós gazdag fiút!!
Rokonom a srác, ő is 18 és Mercije van (kabrió:D), de egyáltalán nem felvágós! Én már láttam őt árút kihordani (mivel van egy cégük), de ezen kívül egyéb munkákat is elvégez, amire az apukája megkéri.
A kocsit a 18. szülinapjára kapta, de nem felvágásra használja!
Tök kedves, rendes fiú, nincs elszállva magától és nem menőzik sem a márkás cuccaival, sem a drága autójával...semmivel!
Néha olyan cuccokba is látni őt, amit egy átlagos, "hétköznapi" fiú fel sem venne... :D
Ha meg meg akarsz szabadulni az emberek előítéleteitől a gazdagságod miatt, öltözz álruhába mint Mátyás király a mesékben. Az álruha alatt persze azt értem hogy vedd fel a nem túl kirívóan drága cuccaidat. Ha van egyáltalán... ha meg nincs, úgyis tudsz venni.
Hajrá.
miért nem lehet elismerni az ember munkáját??????????
Rengeteg minden amit csinálok óriási felelősséggel jár mint pl: több 10tonnás gépek vezetése....... rengeteg ennyi idős elindulni se tudna vele nem hogy több 1000km-ert baleset mentesen le vezessen vele.
Vagy eggyes papír munkáknál nagyon oda kell figyelni. Pl egy szerződés kötésnél........ legtöbb hasonló korú azt se tudja hogy eszik e vagy isszák és nekem kell 18évesen aláírnom, dönteni. (igaz előtte konzultálok telefonon egy két emberrel)
20:19. erről jut eszembe, pl tavaj nyáron felvettem saját haveromat (inreális órabérrel) a mázsaházba.
Csak annyi dolga volt hogy a kamionokat megmérje (digit.mérleg) és feljegyezze egy papírra, és mind ezt egy légkondis szobába.
Jól teszed én voltam az előző válaszoló,akinek válaszoltál.Figy, ismerem az érzést, a pénz jó ha van, ha nincs az bajt szül,meg aggodalmat.
Másik meg az, hogy majd elmúlik benned ez a dolog,majd meglásd.
A másik hogy honnét gondoljátok hogy csak a pénz miatt kelenék valakinek is.
Képet se láttatok még rólam:D)))
Szerintetek nincs olyan hogy gazdag és helyes pasi??
Nekem küldhetsz egy képet magadról, majd én is küldök.... :D:)))
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!