Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell a gazdag pasikat elitélni?
Én is ilyen vagyok. Lehet hogy sokan azt nézik ki belőlem hogy egy beképzelt segfej vagyok. Mert külsőleg nagyon adok magamra (márkás ruhák, nyaklánc, ezüst óra, stb) és egy szép nyugati kocsival járkálok.
De ha valakivel (addig ismeretlennel) beszélgetünk, akkor mindig elhangzik ez a mondat hogy: "nem is gondolták volna hogy ilyen kedves és szerény vagyok."
Az a problémám hogy sokan (inkább lányok) ránézésre elitélnek. Hogy tudnék ezen változtatni?
Köszi szépen a vállaszokat. 18/F
Nem , nem a szüleimel élek. Albérletbe (1szoba, konyha fürdő szoba).
Miért keressek más munkát ha már van, ahol mint mondtam elég jól keresek.
Apukámat meg ne becézgesd, mert azért dolgozok mint a hülye mert nagyon idős és már cselekvőképtelen.
Ezmellett egyke vagyok és nincs testvérem...... mondj csak egy értelmes okot hogy miért keressek más munkát?
Na?? Küldöd már azt a képet???? :P
Komolyan, azután én is küldök magamról! :)
Én csak azt tudom javasolni, hogy ne foglalkozz az ilyen emberekkel, mert mindig is lesznek akik nem kedvelnek vagy irigykednek rád. A párkeresés meg más tészta, mert mindenkinek majdnem ugyanolyan nehéz. Aki keres az talál, nálam ez pont fordítva van, ha nem erőltetem akkor lesz valaki akivel nagyon jól kijövök,lehet, hogy nálad is így működik, hisz sose lehet tudni. Sok sikert.
21/l
Már megbocsásson aki azt a f.szságot írta, hogy azért ítélik el az emberek az ilyeneket, mert irigyek. lóf.szt. az emberek, ha meglátnak egy kérdezőhöz hasonló kis díszpintyet, gazdagsággal kapcsolatos sztereotípiák sora merül fel benne. pl felszínesség, nagyképűség, üresfejűség. ezek meg nem túl szó tulajdonságok, legalábbis egy önálló gondolkodású ember számára. ezen nincs mit felháborodni, emberek vagyunk és tele előítéletekkel. ha meglátunk egy ilyen embert mint a kérdező, nem az fog eszünkbe jutni, hogy de jó arc lehet, hanem hogy a szülei pénzével janizó kis s.ggfej, aki máskülönben nem tudja magára felhíni a figyelmet, csak ha a nyakába aksazt ilyen olyan láncokat meg ordít a márkajelzés a pólójáról.. bocs.
kérdező. a jóízlést meg azt, hogy valaki nagyon ad magára, nem márkás ruhákkal meg fukszokkal kell fitogtatni. a kevesebb néha több. ismerek gazdag embereket (megjegyzem: NAGYON gazdag embereket). ők sose virítanának olyan ruhákban, amikről ordít a márka... és ékszerből is nagyon keveset hordanak, fiúk meg még azt sem...
Köszönöm szépen mindenkinek avállaszokat.
Utolsó lehet hogy dísz pinty meg f@szfej vagyok de felmerült benned az a kérdés hogy vajon miért regisztráltam erre az oldalra? miéert tettem fel ezt a kérdést?....... csak azért hogy vállaszt kapjak a kérdésemre.
De tudod kisanyám nekem rohadtul sz@rul esik hogy olyanokhoz hasonlítgatsz akik éjjel nappal buliznak (lásd ithon vagyok) és apuci pénzét szórják eszetlenül.
Ezeknek a gyerekeknek finguk sincs a pénz értékéről.
Lehet hogy ez így viccesen hangzik hogy pont én mondom ezt d hidd el ha megismernél egészen más véleménnyel lennél rólam.
Ha már a ruhákról van szó akkor elmondom hogy nekem kb 3garnitura ruhám van (alsó, felső)...... ez szerintem nem sok. És miért is lenne több, ha sehova se járok. Összehasonlításként elmondom neked hogy nagyából 4-5 garnitura munkás ruhám (kantáros gatya, stb) van.
Erről az egészről ennyit. Ez Magyar ország, itt ilyenek az emberek. Mindenkit látatlanba elitélünk annélkül hogy ismernénk. ÉS miért??????... mert más mint mi.
Köszi szépen, te látom találkoztál már hasonló sráccal és át tudod élni a helyzetet.
Mezítláb, porba? Pár napja nagyot hülyültünk a raktárosokkal meg egy két haverommal.
Dinnyét szálítottunk és levettünk a kamionról egy rohadt sárga dinnyét és ezzel fociztunk mezítláb a homokba. Estünk, keltük, csupa retkek lettünk a "mecs" végére amin sikerült vagy 4db rohadt dinyét szétrugdosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!