Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell a gazdag pasikat elitélni?
Én is ilyen vagyok. Lehet hogy sokan azt nézik ki belőlem hogy egy beképzelt segfej vagyok. Mert külsőleg nagyon adok magamra (márkás ruhák, nyaklánc, ezüst óra, stb) és egy szép nyugati kocsival járkálok.
De ha valakivel (addig ismeretlennel) beszélgetünk, akkor mindig elhangzik ez a mondat hogy: "nem is gondolták volna hogy ilyen kedves és szerény vagyok."
Az a problémám hogy sokan (inkább lányok) ránézésre elitélnek. Hogy tudnék ezen változtatni?
Köszi szépen a vállaszokat. 18/F
Én személy szerint imádom őket :D
Amúgy meg az emberek irigyek. Ez van.
Ha egy lánynak tetszeni fogsz kb 70% az esély arra h a pénzed miatt tetszessz neki.
Én eddig ha találkoztam egy gazdaggal, mindegy h nő vagy férfi, kicsit beképzeltnek tünt, meg az éppen h megélőket lenézik. Lehet vannak kivételek, de eddig én eggyel se találkoztam.
Aki itt írkálja, hogy az emberek irigyek, beszéljen a saját nevében. Én legfeljebb azokra vagyok irigy, akiknek összejött egy nyári munka, mert én nem szeretem, ha apuci fizetget nekem mindent. Nem sajnálom a pénzt a gazdagoktól, mert valószínűleg nekik is vannak hiányosságaik, amik nekem lehet, hogy pont megvannak. A pénz nem minden.
Amúgy meg gazdagok és gazdagok között is van különbség... Az egyik fiú ismerősömről meg nem mondja az ember, hogy gazdag, közben nagyon is az. Ugyanaz a táskája van már X éve, pedig már egyetemista, nem öltözködik tetőtől talpig 60 ezer / db áron futó cuccokba, csak annyi, jó telefonja van, jó karórája, meg Mercedes-e (nem a legrégebbi, nyilván), de inkább biciklivel szokott járni (ami szintén nem a legjobb darab). Pedig gazdag, nem is kicsit. Meg vannak azok, akik sznobok kívül-belül, na az általában süt az illetőről. Te valahol a kettő között lehetsz. De igazából semmit nem tudsz tenni, ha te valóban nem vagy nagyképű, akkor sajnos a nagyon kevés tagot számláló "kivétel" csoportba tartozol, ami kellemes csalódás lehet, de elsőre nem lehet megállapítani valakiről, akiről süt, hogy gazdag, hogy mennyire kedves, mennyire áll két lábbal a földön...
Érdekes ez a dolog.A hülye libák buknak azért a pénzes pasikra hogy legyen nekik műköröm meg ilyen kozmetikus olyan pedikűr.Hát nem tom nekem a párom SZÜLEI pénzesek...ő mégis egy ideig egy egy szakadt opel stra kombival járt s én így szerettem meg és fogalmam nem volt hogy a szüleinek mennyi pénze van.MA egy elég fullos autóval járkál...de még azt is ritkán engedem meg neki hogy a kajámat kifizesse.
Szóval kedves kérdező:Ajánlom figyelmedbe az olyan lányokat akik okosak meg látszatra sem a pénzed kell nekik.TE meg vegyél vissza a márkás cuccokból +meg ilyenekből:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!