Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kell a gazdag pasikat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell a gazdag pasikat elitélni?

Figyelt kérdés

Én is ilyen vagyok. Lehet hogy sokan azt nézik ki belőlem hogy egy beképzelt segfej vagyok. Mert külsőleg nagyon adok magamra (márkás ruhák, nyaklánc, ezüst óra, stb) és egy szép nyugati kocsival járkálok.

De ha valakivel (addig ismeretlennel) beszélgetünk, akkor mindig elhangzik ez a mondat hogy: "nem is gondolták volna hogy ilyen kedves és szerény vagyok."

Az a problémám hogy sokan (inkább lányok) ránézésre elitélnek. Hogy tudnék ezen változtatni?

Köszi szépen a vállaszokat. 18/F

2009. júl. 10. 19:26
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
75%
Járkálhatsz Olyan nyugati autóval amilyennel akarsz, ha apádé, akkor mit érsz vele?
2009. júl. 10. 19:47
 12/44 anonim ***** válasza:
68%
az a baj a pénzes gyerekekkel hogy apucika mindent a segge alá ad anélkül hogy a kezét mozditotta volna!és aki ezekre irigykedik az se normális,inkább legyek "szegényebb"de jobban esik akár a kaja akár az hogy a saját pénzemböl vettem az autót mert megdolgoztam érte!a másik pedig alig életképesek az ilyenek...pl-átrendezni a szobát???viccelsz én???majd hivok lakberendezöt-,és megoldja!a lányok 10%-nak biztos bejön de a maradék 90 jogosan itéli!
2009. júl. 10. 19:48
 13/44 A kérdező kommentje:

19:38.. amíg enm ismered a családom történetét ne kezd el velem kötekedni.

Munka???.... Reggel 6tól du 9ig dolgoztam mint majdnem mindennap, nem tudok az ismerőseimmel sehova ki mozdulni, nem tudok ismerkedni csak melózok éjjel nappal.

De ha van egy kis időm kiruccanni akkor felveszek egy két jobb cuccot, és egyből ezt hallom vissza hogy apuci pici fia............. nagyon jól esik el hihetitek.

2009. júl. 10. 19:50
 14/44 anonim ***** válasza:
86%

Hát, ha tényleg így vagy, akkor viszont átérzem a helyzetedet, mert "hasonló cipőben járok".

De 18 évesen hogyan dolgozol éjjel-nappal, csak ez érdekelne!

2009. júl. 10. 19:51
 15/44 anonim ***** válasza:
A helyedben olyan cuccokban járnék csak,amit a saját keresetemből vettem.Hiába dolgozol,akkor is az apuci pénzéből van kocsid,márkás órád stb.És ha nem tudsz a saját keresetedből megélni,mi lesdz veled,ha valamilyen okból apucitól nem kaphatsz pénzt? Lehet betegség,baleset,csőd,akármi.Ne a cuccaiddal araj villogni,hanem a személyiségeddel,akkor a normális lányok között több sikered lesz.
2009. júl. 10. 19:56
 16/44 anonim ***** válasza:
74%
Nekem ez a látástól vakulásig munka-dolog kicsit fura. Nem hiszem, hogy nyaranta összeszedtél annyit, hogy nyugati autód legyen, meg tömve legyél márkás cuccokkal, 18 éves koráig meg mindenki tanköteles. Na akkor ez most hogy van?
2009. júl. 10. 19:57
 17/44 anonim ***** válasza:

19:48 vok

hogy lehet az hogy 18 évesen annyi munkád volt hogy szép nyugati autóval,ezüstlánccal meg márkás cumókban járkálsz?azon meg ne is csodálkozz ha apuci pici fiának néznek az ilyen márkás gicsparádéval

2009. júl. 10. 19:58
 18/44 A kérdező kommentje:

Van egy vállalkozásunk (ami papíron már az enyém), apám csicskának néz. Sok-sok mindent csinálok, két kezi munkát (leginkább), sofőrködök, papírokat intézek, stb.

Van hogy napokig nem látom, nem beszélek a barátaimmal mert nem érek rá. Régebben fociztam (Club szinten, egy jelenlegi Nb1-es csapatnál), abba hagytam, mert abba kellett hogynom pedig szép jövő álhatott volna előttem az álmom vált ködé ezzel a lépéssel. Ez a legrosszabb hogy sok ilyen nyálverős újgazdag "fiúcska" miatt engem is elitélnek.

2009. júl. 10. 20:02
 19/44 A kérdező kommentje:
Sokat tanulok annak érdekébe hogy át vegyem a vállalkozást. Vizsga időszakba csináltam egy pokoli nehéz tanfolyamot és azóta is neki kezdtem egy másiknak mert sürget az idő.
2009. júl. 10. 20:05
 20/44 anonim ***** válasza:

Szerintem meg igenis élvezd ki,hogy gazdagok vagytok.Sajnos ritka ember akinek ez megadatik.

Én mindig azt mondom,hogy nem irigylek senkit,jó nekem a saját bőrömben,sose lehet tudni,ki mire ébred holnap.

Élvezd ki amíg csak lehet.De szerintem ha szerény lennél és kedves,tuti nem kerülnének el a csajok sem.

2009. júl. 10. 20:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!