Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítanátok egy ilyen miatt?
Figyelt kérdés
megbeszéltük a barátommal h elmegyünk egy helyre ő éjszakás volt és még reggel felhívott hogy majd ekkor és ekkor menjünk felhívtam h felébredt-e mondta h most kel fel és nemsoká jön nem jött egy óra mulva hívom hát fel sem kelt aztán meg mondom megynk? nem tudja azt mondja de mondom várjak v ne azt se és kikapcsolta a telefonját (am rég óta vagyunk együtt) és mindíg ígér mindent de smmi2012. júl. 6. 16:25
21/23 A kérdező kommentje:
nem plázába mentünk és nem csak ruhát vásároltunk és nem vagyok idióta pi.csa már bocs... és attól mert te nem vagy bombanő nem kell itt oltogatni másokat hanem takarodj vissza a konyhába vagy ahova akarsz ...
2012. júl. 9. 14:33
22/23 anonim válasza:
"Nem csak ruhákat vettünk"
Ez el is mond mindent, nem is kell ennél több. Engedd meg, hogy még egyszer gratuláljak. Majd ha lesz egy kis szabadidőd, próbáld meg megkeresni a pénzt "nem csak ruhákra." Hidd el, nagyon élvezetes tud lenni. És még a lábad sem kell széttenni, ha kell egy új cipő. Még ilyet...
24/N
23/23 A kérdező kommentje:
nincs szükségem munkahelyre mert egyrészt tanulni fogok másrészt a szüleim adnak elég pénzt és a barátomnak se kell szétteni a lábam mert nem ő tart el ugyh benézted.. az meg más dolog hogy én mit veszek ahhoz neked semmi közöd
2012. júl. 9. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!