Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok a párotokkal csak a távolság miatt? 17L
Nagyon szeretem a barátomat, 8hónapja vagyunk együtt, eleinte "bírtam" a hiányát, de mostanában havonta, háromhetente tudunk találkozni, én pedig beleőrülök..
Nem tudom, mit csináljak, egyszerűen elviselhetetlen.. Most tudom, hogy itt a nyár, picit jobb lesz, de mivel tanulunk mindketten, szeptembertől kezdődik elölről..Másfél év, mire elkerülök az ő városába, és együttlehetünk normálisan:/ Nem tudom, képes vagyok-e így eltölteni másfél évet, mert hiába van ott a szemem előtt hogy másfél év múlva jólenne, nem bírom elfelejteni, hogy most mennyire rossz..:S
Az én koromban nem, de a tiédben igen.
25f
Ritkán fordul velem elő hogy szeretnék segíteni olyanon akinél azt érzem nagy baj van,de nehéz válaszolnom.Hát ez most pont ilyen helyzet.
1.nyolc hónap a ti korotokban és a távolság miatt aztmondhatni szép teljesítmény.
2.havonta találkozni vagy 3 hetente nagyon kevés.
3.másfél évet várni ha ennyire szeretsz valakit az bevállalható.
4.Leginkább nézz magadba,nyugodj meg és gondolkozz el hogy mire vagy leginkább képes,és minek van több értelme!
Pl:másfél évet kell kibírnod,szerencsére úgy hogy időközönként mindig lesz szünet a suliban.Vajon ha mégis más fiút keresnél mennyi idő kellene hogy ugyanerre a szintre juss?Ja a sorsról nem is beszélve,kitudja hanyadik próbálkozásra találnál olyat aki mellett ilyen szerelmes lehetsz,és az esetleges buktatóknak is megvan az esélye.
Batárommal én is távkapcsolatban élünk. Köztünk cca 1000 km van, de volt egy fél év mikor csak 460 km volt a táv. Több mint 2 éve vagyunk együtt, havonta - háromhavonta tudunk találkozni, akkor is csak hétvégére, mert mindketten egyetemisták vagyunk. Összeköltözni sajnos nem tudunk még pénzhiány miatt. Nagyon nehéz elviselni a hiányát, de nagyon szeretem őt és kitartok mellette. Ha te ennyire szenvedsz, akkor inkább vess véget a kapcsolatnak, és keress egy közelebbi barátot.
20/L
A te korodban még valóban nehezebb a kapcsolatot így fent tartani.
De vannak sokkal rosszabb helyzetben lévő párok is nálad.
Én a párommal 3 hetente találkozok, de nem hagynám el mert tudom h nem jó kedvéből csinálja, hanem szükségből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!