Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ellaposodott vagy csak a távolság kell nekünk?

Figyelt kérdés
Nos másfél éve vagyunk együtt, minden nap találkoztunk, mert osztálytársak voltunk. Szünetekben annyit nem voltunk együtt meg általában csak 2 hetente voltunk együtt hétvégén, hogy ne legyen sok neki se és nekem se. Most mégis úgy érzem, hogy már nem szeret. Nem keresem, mert nem akarom, hogy azt érezze, hogy zaklatom, de mégis megvan bennem az a félelem, hogy vége mindennek. Egyébként jól megvagyunk-bár egyre ritkábban beszélgetünk-,de ha sikerül akkor rengeteget nevetünk és hülyéskedünk. A szex terén sincs baj, mindig mondja, hogy szeret velem együtt lenni. Mégis ott lebeg a fejem felett, hogy talán neki már más kell és új kalandokat akar. Szerintetek? (Egyébként én vagyok az első komolyabb kapcsolata!) 20/L
2012. ápr. 29. 20:43
 1/4 anonim ***** válasza:
szeret
2012. ápr. 29. 20:45
 2/4 anonim ***** válasza:
távolság, szakítsatok
2012. ápr. 29. 22:23
 3/4 A kérdező kommentje:
te milyen távolságról beszélsz?
2012. ápr. 30. 10:40
 4/4 anonim ***** válasza:
2 km elég lesz :D
2012. máj. 1. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!