Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha párotokkal nem egyezne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha párotokkal nem egyezne a zenei ízlésetek, a kikapcsolódásról való gondolataitok, szakítanátok vele?

Figyelt kérdés
Én szeretem, ha a háttérben zene szól (rádió 1 stílusú zenék). Amikor megismertem ő is ezeket szerette. Összeköltözés után ki nem állhatja, hogyha zenét hallgatok (tegyem fülhallgatóval) azt meg főleg nem, ha felhangosítom. Nekem lételemem a zene. Ő a csöndet szereti. Nem tudunk együtt szórakozni. Később is ki fogja magának kérni, hogy legyen egy nap, amikor csend van. Hát melyik kisgyermekes családban van ilyen nap? Akkor meg totál be fog dilizni, vagy megint magára csukja az ajtót és bedugja füldugóval a fülét, mint most? Én ezt nem viselem el. Mintha egy vendég lenne, aki kivonul az életemből, mert nem is a részese. Mit gondoltok? És köszi, hogy elolvastátok, netalán megosztjátok véleményeteket!

2012. máj. 20. 14:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát először is szerintem próbáld meg megbeszélni vele a dolgot, hogy mi is egészen pontosan a gondja ezzel és miért... Ha nem tudtok kiegyezni sehogy és semmiben, akkor a te kezedben van a döntés, ha szakítani akarsz, szakíts vele, úgy talán mindkettőtöknek jobb lesz utána.
2012. máj. 20. 14:23
 2/7 A kérdező kommentje:
megbeszéltük, azt mondja, mivel egyke vagyok nem voltam ahhoz hozzászokva, hogy megkérdezzem a másiktól, zavarna-e ha zenét hallgatnék. Vagy ha mindenképpen akarom, akkor dugjam be a fülem. Ő meg nem kért mást csak csendet.
2012. máj. 20. 14:24
 3/7 anonim ***** válasza:

az én barátom is ilyen együtt is lakunk.. és ki nem állhatja ha hangosan hallgatok zenét, de elviseli azt a fél órát amíg kiélem maga a zenehallgatásban:) persze mindig megkérdezem hogy most zavarná e ha hallgatnék egy kis zenét..

sztem minden megoldható, ha megbeszélitek

nem szakítanék emiatt

de az pl engem is zavar hogy nem tudunk vagyis inkább ő nem akar szórakozni, nem csak velem nem,hanem úgy alapból. Neki a számitogepes jaték a szorakozás, nekem viszont a sport, tánc, buli haverok lennenek...

2012. máj. 20. 14:31
 4/7 anonim ***** válasza:

Az egykeség valóban kifejleszt egyfajta tekintet nélküli antiszocialitást, de ha valakinek van testvére, az tudja ezt is tolerálni. Szóval kommunikáció: kérdezd meg, zavarná-e, kérdezd meg, mit hallgatna szívesebben stb.

Mindazonáltal ha már egy kapcsolatban ilyen dolgok is idegesítik a másikat (a te meg a párod részéről is), az szerintem nagy baj.

24/N

2012. máj. 20. 14:37
 5/7 BlackSword ***** válasza:
nekünk sem egyezik a párommal a zenei ízlésünk, és mégsem akarunk e miatt szakítani... kompromisszumokat kell kötni egy kapcsolatban... ő berakja a zenét, én meg lejjebb veszem a hangot... :D ennyi...
2012. máj. 20. 14:39
 6/7 A kérdező kommentje:
ebből nálunk duzzogás van és kerüljük egymást naphosszat. míg általában én meg nem enyhülök.
2012. máj. 20. 14:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Akkor ott más problémák is vannak, ez csak egy jel, ahol kiütköznek a gondok.

24/N

2012. máj. 20. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!