Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményetek szerint mennyi ideig járhat együtt egy pár, ha eltérően gondolkodnak a kikapcsolódásról? Bővebben lent
Lassan 1 éve vagyok együtt a párommal. Jóformán nem megyünk sehova, "mert nincs pénze", mondja ő. Nekem sincs 200ezrem havonta (sőőőt!!), de mégis találok kikapcsolódásra lehetőséget. A barátaimmal járok bulizni, koncertekre. De ő nem szeret ilyen helyekre menni. Max bál.. De semmi pizzázás, mozi ilyesmi. Bár teljesen ki vagyok. Mit tegyek? Szerintem ez nem pénz kérdése, mert annyit igenis megérdemel az ember, hogy kb. egy hónapban kétszer elmenjen szórakozni, pizzázni ilyesmi.
Vélemények???
Hmmm..Nagyon hosszú távon,ha valamelyikőtök nem enged,akkor bizony néhány év után elegetek lesz belőle.Főleg neked,aki jövő-menősebb.
Több kapcsolaton tesztelve:D
Kedves első! Igazán vicces vagy!
Kedves második! Na és? Én meg szeretek. És ha a barátaimnak is lesz párja, akkor egyedül maradok mint a kisujjam, mert kicsit gáz lesz, hogy mindenki a párjával megy szórakozni én meg egyedül. Tényleg tök jó.
Kedves harmadik! Köszi az értelmes választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!