Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves kívülállók, gondolataitok?
Nem tudok megbízni a barátomban. Követett el hülyeségeket,de sosem csalt meg. Nem iszik,nem jár bulizni,soha egyik barátnőjét sem csalta meg és engem sem. Neki is és nekem is ez a leghosszabb kapcsolata eddig. (majdnem 3év) Eddig max 1-2hetesek voltak neki.
Én megcsaltam...tudja,hogy vmi volt köztem a sráccal,majdnem tanúja is volt,de mégis ő könyörgött,hogy ne hagyjam el,mert nagyon szeret.
Azt mondta mindig is,hogy velem akarja leélni az életét,hogy össze szeretne költözni és hogy soha nem akar mást.
Az összeköltözés sikerült. A kezem is megkérte,de mivel túl fiatalok vagyunk én nem veszem komolyan,nem úgy mint ő.
Ha valami bajom van mindig segít,soha semmit nem sajnál tőlem. Mondtam neki,hogy félek,hogy mégis meg fog csalni. Erre annyit mondott,hogy miért csalna meg,ha szeret.(azt állítja,hogy ennyi idő után is SZERELMES) és még azt is mondta,hogy ha más megtetszene neki,akkor előbb szakítana,de hogy amúgy meg nem történhet ilyen,mert sosem csalna meg és nem cserélne le senkire.
Tegnap összevesztünk,már úgy voltam vele,hogy hazaköltözöm,de erősködött,hogy ne,mert ő velem akar lenni és szeret.
Előttem mégis olyan képek vannak,hogy kidob más lány miatt és nekem el kell tőle jönnöm és az én helyemet más veszi át.Félek.
Szerintetek van benne valami? Vagy tényleg szerelemmel szeret?
1. Nem vagy szerelmes a barátodba
2. Mivel te nem fértél a bugyidba, ezentúl rá is kivetíted ezt.
Összegzés: ezerszer jobbat érdemel nálad szegény, remélem ezt mihamarabb felismeri és otthagy a büdös francba. Köszöntem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!