Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyenek vagytok valójában? Milyen érzéseitek, gondolataitok vannak a szerelemmel? (menőzös, fejjátszós válaszokat nem kérek)
Nem vagyok szerelmes, ezért nincs véleményem róla.
Amikor látok boldog párokat, aki szeretik egymást és együtt vannak, akkor örülök. Tisztelem azokat, akik ki is tartanak egymás mellett stb...
De amikor valaki itt rinyál meg f..ságokat beszél, azt ...
Nem is értem, mi a problémád konkrétan?? Mi a kérdés?
Hogy a szerelem hatására előjön-e egy másik énem??
Hogy elnyomom-e saját magam azért, mert így szokás, vagy mert valakinek nem tetszene, ez meg az? Vagy mi??
Aki szerelmes, az szerelmet érez, ez a legjobb válasz. Hogy az mi a rák, azt biztos tudod, ha már átélted. Most hogy mellé milyen egyéb hatások járulnak, vagy hogyan torzul az érzés, ha egyáltalán fenn áll, az pedig egyén függő. Ne akard már, hogy egy érzést leírjunk, hogy milyen.
Vagy ilyenekre gondolsz, hogy ? Primitív leszek, keserű lesz a szám stb...???
Én nem csak a szerelemmel viselekdem így. Mindig mindent átgondolok és hosszútávon k..va káros tud lenni.
Emlékszem, amikor kicsi voltam és tetszett egy lány is mindig végig gondoltam, hogy most mit gondolhat rólam, jól csináltam-e, szeret-e stb... Kellemes is meg nem is ez az érzés. Fölöeslges rágódás...És igen, sokan szoktak ilyet csinálni, rágódni, álmodozni, bemesélni dolgokat...
Annak a legjobb, aki sekí hülye és nem gondolkodik, csak bemesél dolgokat. Mert addig, amíg nem csalódik. Boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!