Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti szakítanátok egy ilyen miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szakítanátok egy ilyen miatt?

Figyelt kérdés
megbeszéltük a barátommal h elmegyünk egy helyre ő éjszakás volt és még reggel felhívott hogy majd ekkor és ekkor menjünk felhívtam h felébredt-e mondta h most kel fel és nemsoká jön nem jött egy óra mulva hívom hát fel sem kelt aztán meg mondom megynk? nem tudja azt mondja de mondom várjak v ne azt se és kikapcsolta a telefonját (am rég óta vagyunk együtt) és mindíg ígér mindent de smmi
2012. júl. 6. 16:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Sztem bunkó!Nem kell szakítani de legyél te is ilyen.barátom is szokott éjszakás lenni de soha nem csinál ilyet !Jó én soha nem hívom amíg alszik ő hív azonnal ha felkelt!
2012. júl. 6. 16:43
 12/23 A kérdező kommentje:
de először is azt mondta menjek át felkelteni de felhívtam közbe h keljen fel mert később jutott eszembe mint amit megbeszéltünk és azt mondta h majd ő jön mindjárt felkel és akk jön
2012. júl. 6. 16:46
 13/23 A kérdező kommentje:
és hosszú kapcsolat 4 éve vagyunk együtt
2012. júl. 6. 16:46
 14/23 anonim ***** válasza:
46%
na állj csak meg kislány, akkor jobb lenne ha nem is ígérgetne csak lenne a nagyvilágban és kész? azt mondja amit hallani akarsz, tudod a nőknek ez bejön
2012. júl. 6. 16:48
 15/23 A kérdező kommentje:
mindeggy átmegyek hozzá és majd meglátjuk h mit mond...
2012. júl. 6. 16:51
 16/23 anonim ***** válasza:
majd írd meg
2012. júl. 6. 16:57
 17/23 anonim ***** válasza:

XD

Ilyen miatt általába le szokták ugatni a másikat és kész.

Én volt már hogy álmomba telefonáltam le egy üzletet. Felére már emlékszem :D Lehet pasid is így telefonált. Amúgy 3x fárasztóbb az éjszakai műszak mert nappal sose tudod kipihenni magad. Én is mikor félálomba beszélek tőmondatokban fogalmazok és se humorom se ézelmem se reagálásom nem igazán van csak az hogy ott az a pihe puha ágy és ojan jóó aludni benne hogy folytatom. :D Felőlem is akár a 3.világháború is kitörhet átalszom.. :D

Az a bajod túl szigorú vagy másokkal magaddal szemben meg túl elnéző.

2012. júl. 6. 17:06
 18/23 anonim ***** válasza:

Jóóó, persze először "átmehetnék hozzá, de nem megyek", aztán meg "akkor átmegyek hozzá".

Minek b.sztatod szerencsétlent? Menj el dolgozni, aztán meglátjuk mennyire lesz kedved egy hisztis p.csát nyugtatgatni, hogy ma nem megyünk ide oda, mert FÁRADT vagy.

2012. júl. 6. 17:22
 19/23 A kérdező kommentje:
átmentem és nem olyan volt mint a telefonba hanem normális meg aranyos végül nem haragudtam rá szexeltünk 3 szor úgyhogy lenyugodtam XD és elmentünk vásárolni (de akkor is felidegesített a telefonba)
2012. júl. 9. 11:29
 20/23 anonim ***** válasza:

Gratulálok. F@sz a lábad közé, seg.ged a plázába, és már meg is vagy vásárolva. Ez igen. Még több ilyen nőt. Hogy minél több férfi ráébredjen, hogy inkább egy kevésbé bombanőt választ, de legyen értelmes.

24/N

2012. júl. 9. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!