Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítanátok egy ilyen miatt?
XD
Ilyen miatt általába le szokták ugatni a másikat és kész.
Én volt már hogy álmomba telefonáltam le egy üzletet. Felére már emlékszem :D Lehet pasid is így telefonált. Amúgy 3x fárasztóbb az éjszakai műszak mert nappal sose tudod kipihenni magad. Én is mikor félálomba beszélek tőmondatokban fogalmazok és se humorom se ézelmem se reagálásom nem igazán van csak az hogy ott az a pihe puha ágy és ojan jóó aludni benne hogy folytatom. :D Felőlem is akár a 3.világháború is kitörhet átalszom.. :D
Az a bajod túl szigorú vagy másokkal magaddal szemben meg túl elnéző.
Jóóó, persze először "átmehetnék hozzá, de nem megyek", aztán meg "akkor átmegyek hozzá".
Minek b.sztatod szerencsétlent? Menj el dolgozni, aztán meglátjuk mennyire lesz kedved egy hisztis p.csát nyugtatgatni, hogy ma nem megyünk ide oda, mert FÁRADT vagy.
Gratulálok. F@sz a lábad közé, seg.ged a plázába, és már meg is vagy vásárolva. Ez igen. Még több ilyen nőt. Hogy minél több férfi ráébredjen, hogy inkább egy kevésbé bombanőt választ, de legyen értelmes.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!