Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szakítanátok vele?

Figyelt kérdés

Van egy vőlegényem, aki teljesen figyelmen kívül hagyja az én érdekeimet, majd amikor ezen felháborodom és elkezdünk veszekedni, mindig az a vége, hogy "na gyere az ölembe" és el kezd csókolgatni, meg hogy minden rendben van. Pedig pont az a probléma, hogy nem beszéljük meg. Ti hagynátok, hogy ignorálva legyetek egy kapcsolatban?

Alapvetően nagyon különbözőek vagyunk, én egy két lábban a földön járó nő, ő pedig egy örökálmodozó pasi, mégcsak azt sem mondanám, hogy férfi. Lassan szeretnék családot, de vele-annak ellenére, h jó apa lenne- elképzelhetetlen az élet, mint férjjel. A másik probléma, hogy már nem vagyok fiatal, 30 évesen elkezdeni keresni kapcsolatot? Majd eljutni a házassághoz, gyerekekkez? Kicsit rizikós.. Ti megpróbálnátok rendbehozni ezt a kapcsolatot, vagy próbáljak meg találni valakit, akivel egy hullámhosszon vagyunk?

2012. jún. 19. 19:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem még egy utolsó probát megér mond el neki hogy most ő ül le és végig hallgat vagy ha nem megy akkor párterápia ha az sem jön be akkor pedig hagyd és lépj tovább keress mást még nincs tul késő :)
2012. jún. 19. 19:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Ebbe a házasságba nem szabad belemenni. Nem illetek össze egyáltalán. Szedd össze a bátorságodat és lépj tovább.
2012. jún. 19. 19:45
 3/8 anonim ***** válasza:
47%
Te nem két lábbal a földön járó vagy, hanem segg. Kíméld meg az életét és szakíts vele. Menj hozzá egy húszabáló, sörvedelő, büdöslábú marhához.
 4/8 anonim ***** válasza:
öm.......jó.....megyek vacsizni.
 5/8 anonim ***** válasza:

Én ezt nem hagynám. Nem elég, hogy figyelmen kívül hagy, még az sem érdekli, hogy emiatt felháborodsz. Nem sok tiszteletet látok ebben a kapcsolatban. Ahelyett, hogy a "gyere ide" felszólításra engedelmesen az ölébe ülnél, meg kellene mondanod neki, hogy hallgasson végig!

Talán egy esélyt adnék még, de ha nem változik gyökeresen (szerintem nem fog), akkor ennyi!

2012. jún. 19. 19:52
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Mindenképpen megpróbálok vele beszélni, de ha ez is úgy végződik, mint az eddigiek, akkor világos, h nincs értelme tovább.

Kedves 3.! Mi vaan? Hogy jönnek ezek a jelzők ide?

2012. jún. 19. 19:55
 7/8 anonim ***** válasza:
A probléma az, hogy míg a férfi egy normális szabad ember, addig a csaj egy hisztis prűd p_csa, aki a kölkét majd a dilidokihoz hajszolja....
2012. jún. 19. 19:55
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok sem prűd, sem hisztis. Igen, a férfi egy normális szabad ember, akinek jogában áll az életről, meg a sikerekről álmodozni, miközben nem csinál semmit. Csak akkor nekem nincs hely az életében, a közös célok ugyanis fontosak szerintem. Ha hisztiztem is, egyáltalán nem volt alaptalan, sőt a probléma tulajdonképpen az, hogy a normális szabad ember elismeri, hogy igazam van, majd olvassa a kis könyvét tovább, ahelyett, hogy megpróbálnánk közösen változtatni az életünkön....
2012. jún. 19. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!