Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párotok múltja mennyire számít nektek? Mi az, ami miatt
inkább nem jönnétek össze vele, v. ha már
összejöttetek, akkor mi az, ami miatt szakítanátok
esetleg?
Sose érdrkelt a mult! A multon nem lehet változtatni!:))jelenbe élünk!
2012. márc. 22. 09:12
Mondjuk múlt szinten nekem inkább az számít, hogy hogyan nőtt fel, milyen a kapcsolata a szüleivel, illetve a szüleinek egymással. Mostanában figyeltem meg, hogy ez mennyit számít, hogy milyen kapcsolati mintát látott.
2012. márc. 22. 09:19
Olyan dolgok számítanak, amik emberileg minősítik. Az, hogy kipróbálta a füves cigit, egyáltalán nem ilyen. Én is kipróbáltam. :)
Pl. ha kiderülne, hogy átverte vagy megcsalta az előző párját, mert akkor mi a biztosíték, hogy velem nem teszi meg?
2012. márc. 22. 09:19
kipróbálta a füves cigit... és???(manapság a fiatalok 70% szerintem már rég túl van ezen..)
Engem soha nem érdekelt mi volt a múlt az a lényeg hogy velem milyen
2012. márc. 22. 09:25
5/15 A kérdező kommentje:
Ezt csak azért hoztam példának, mert nemrég mondta el, de tudom, h. ez nem olyan nagy dolog, mármint h. manapság nagyon sokan kipróbálják.(Én mondjuk nem próbáltam, de nem is akarom.) A lényeg, h. most nem drogozik, füves cigit sem szív.
Ha törvénybe ütköző dolgot tett, meggyőző indok nélkül. Tehát ha pl. rátámadt valaki fegyverrel az anyjára, és ő leszúrta az illetőt, de azért elítélte a bíróság, mert mégis embert ölt, azt el tudom nézni neki, hisz én is megtenném az anyukámért. De ha bankot rabolt, mert lusta volt dolgozni, az kizáró ok.
A párom azért szakított az egyik exével, mert kiderült, hogy a lány korábban prosti volt. Utána meg egy nagy frászban rohant a dokihoz, hogy vizsgálják meg, nem kapott-e valamit el :D Szerencsére nem :)
2012. márc. 22. 09:28
Nekem számít a múlt. Ez is a társam része, sokat elárul róla. Nekem kicsit magasabb, erősebb mércéim vannak. A felhozott példa (füvescigi, de az összes többi drog is) nálam kizáró ok lett volna, vagy erősen meggondoltam volna (hiszek a változás képességében). Törvénybe ütköző cselekedet után sem álltam volna vele szóba. Ha bármely barátnője abortuszra kényszerült volna miatta. Vagy ha "csak" nem lenne kedve dolgozni= a lustaság a szememben nem tolerálandó dolog. Stb...
2012. márc. 22. 09:56
8/15 A kérdező kommentje:
Füves cigit már akkor tudtam meg, amikor pár hete együtt voltunk. Tudom, h. kipróbálta, de már nem él vele. Közel a 30-hoz már benőtt a feje lágya, szóval a füves cigi azért már elég régen volt.
A drogok kipróbálása egy cseppet sem. Kimondottan érdekelnének az élményei. Ha lecsúszott drogos volt, az zavarna, annak lehetnének kihatásai a jelenre. Igazság szerint mindenre azt mondom, tálalás kérdése. Mik a tanulságok, mennyire titkolja előttem stb. Ha pl valami komoly bűncselekménybe keveredett, és mindezt könnyes szemmel, őszintén elmeséli nekem, akkor elhiszem, hogy ez a múlt, és azt mondom, meglátjuk mennyire tudok vele együtt élni.
2012. márc. 22. 10:12
pl erőszakosság a nők irányába!
2012. márc. 22. 10:37
Kapcsolódó kérdések: