Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti szakítanátok egy ilyen miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szakítanátok egy ilyen miatt?

Figyelt kérdés
megbeszéltük a barátommal h elmegyünk egy helyre ő éjszakás volt és még reggel felhívott hogy majd ekkor és ekkor menjünk felhívtam h felébredt-e mondta h most kel fel és nemsoká jön nem jött egy óra mulva hívom hát fel sem kelt aztán meg mondom megynk? nem tudja azt mondja de mondom várjak v ne azt se és kikapcsolta a telefonját (am rég óta vagyunk együtt) és mindíg ígér mindent de smmi
2012. júl. 6. 16:25
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
nem fogom keresni többet ha hív is nem fogom felvenni és majd meglátom mennyire érdeklem v nem tudom
2012. júl. 6. 16:26
 2/23 anonim válasza:
Jólvan lányom...
2012. júl. 6. 16:27
 3/23 anonim ***** válasza:
Szerintem meg elkéne neki mondani a problémád és azt,hogy miben szeretnél változást.Kommunikáció hiánya mindent tönkretesz..
2012. júl. 6. 16:31
 4/23 anonim ***** válasza:
Van így az ember éjszakázás után, hogy azt hiszi majd ha felkel pihent lesz stb. Néha én is úgy vagyok hogy 5 perc alatt vissza alszok + semmihez sincsen kedvem. Meg ez normális ha a telefont kikapcsolja. Gondolom pihenni akart nyugodtan. Valamikor én is kikapcsolom a mobilt, hogy senki ne keressen... vagy lehalkítom aztán had csörögjön...
2012. júl. 6. 16:31
 5/23 A kérdező kommentje:
ok h fáradt meg visszaalszik de akkor minek ígéri meg ha tudja h nem kel fel én meg várok rá átmehetnék hozzá itt lakik kb 15 percre de nem fogok
2012. júl. 6. 16:33
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem dolgoztál még éjszakai műszakban, látszik. Egyszer próbáld ki, és utána tűrd, hogy egy elkényeztetett pics@ egrecéroztat telefonon. Miért nem hagyod, hogy kipihenje magát?

Különben meg ha bajod van, beszéld meg vele, ne hisztizz. (Igen, a nemveszemfelatelefonthozzáállás hisztinek minősül.)

24/N

2012. júl. 6. 16:35
 7/23 anonim ***** válasza:

Jah, és nem szakítanék baromságok miatt, de én nem is hisztizek ilyenek miatt.

24/N

2012. júl. 6. 16:36
 8/23 A kérdező kommentje:
nem hisztizek de ku.rvára felbassza az agyam hogy ha egyszer valamit megbeszélünk akkor tartsa magát hozzá vagy akkor most is mikor felhívtam mondja azt h aludni akar ne idegesítsen
2012. júl. 6. 16:38
 9/23 anonim ***** válasza:

"nem hisztizek de ku.rvára felbassza az agyam hogy ha egyszer valamit megbeszélünk akkor tartsa magát hozzá vagy akkor most is mikor felhívtam mondja azt h aludni akar ne idegesítsen" -

akkor ez mi?? ha nem hiszti?

a bolhából elefántot csinálsz.

2012. júl. 6. 16:40
 10/23 Csegi89 ***** válasza:
Ez sem lesz egy hosszú életű kapcsolat. Ő fog dobni téged.
2012. júl. 6. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!