Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi 20 év felett is szűz, csak kigyúrva lenne képes barátnőt szerezni?
http://www.youtube.com/watch?v=8p2ljdjcVhY
Az animékben szeretik az alacsony gyáva görcsös buzakat is :D
Mondjuk ez olyan szinten gyenge sorozat volt hogy ne nézd meg xd
De am meg alkalmazkodj az igényekhez, sikerülni fog!
f18
Én egy szépnek, csinosnak, értelmesnek mondott 20 éves lány vagyok, akire az utcában lakó néni azt mondja: "ó az a kislány nem öltözik soha olyan csunyául, mint ezek a mai mutogatós lányok." (Szóval diszkrét vagyok, de sokan megnéznek).
Csak és kizárólag olyan férfival tudom elképzelni a kapcsolatot, aki érzelmes, kimutatja hogy szeret, korrekt, rendes, átlagos testalkatú, a kigyúrt pasik nekem nem jönnek be, nem tetszenek. Ha egy férfi ápolt, tisztán tartja magát, értelmes, a szíve a helyén van, nincsenek káros szenvedélyei, akkor nálam átment a vizsgán.
Ezeket a szavakat tedd el, és ehhez mérten gondolkodj magadról.
20/l
Én ezt már végképp nem értem. Sokkal több kérdésben problémáznak a kigyúrtak, nagydarabok, esetleg szőrösek, hogy manapság a lányoknak a csupasz gizdák kellenek, és ők mászkálnak a legjobb csajokkal.
Én most már nem látok bele, nem is akarok, feladtam. :) Valószínűleg nem az a probléma egyik esetben sem, amire fogjátok.
Itt tegnap este (gyk-n) az volt a téma, hogy sok lány azért utasítja vissza a pasit, mert túl kigyúrt, és esetleg szőrösebb fajta. Helyette inkább egy kis vékonyat, alacsonyat, a problémázó szerint "nem igazi férfit" favorizál.
De k.rvára elegem van már ebből a kigyúrtak-gizdák /szőrösek-szőrtelenek harcából, lassan már ez a fő téma gyk-n. :D
Valószínűleg az a baj, hogy mindannyian néhány tapasztalatból általánosítatok, vagy a hülye médiából indultok ki.
Akkor most mondjam azt, hogy a pasik is olyanok (mind), mint a valóság show-kban, és a VV Verinika kell nekik úgyis, meg a hozzájuk hasonlók? :)
# 42/56
Ez pont fordítva igaz. :) A rendes csajok nem sikeresek, míg az olyan lányok fenekét nyalják a fiúk, akik megalázzák őket. :)
A fiúk működnek így. ;D Látom magam körül! Amelyik barátnőm rendes, annak ha van is pasija, nem érdekes a pasi számára, hamar dobja.
Míg amelyik lenézi, semmibe veszi, megalázza a férfiakat, annak van millió hódolója, lehoznák a csillagokat is neki az égről.
Erről ennyit.
a "kigyúrtság" a jó test a 185+ semmit nem ér ha egy robot vagy
mint én aki szintén nem tud csajokkal beszélgetni 18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!