Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi 20 év felett is szűz, csak kigyúrva lenne képes barátnőt szerezni?
22. vagyok.
"Sőt, az alacsony, vékony, bájos arcú lányok a legrosszabbak, ők csak szexre jók"
Értem én, hogy kevés az önbizalmatok, de emberek ne általánosítsatok már, és ne húzzatok mindenkire előítéletet mert nem vagytok különbek azoknál a lányoknál, akik bennetek okoztak törést!
Én pont ilyen lány vagyok, amilyet leírtál, és soha nem jönnék össze valakivel csak szex miatt,vagy mert akkora a bicepsze, mint a combom, de amúgy egy értelmes szót nem tud kinyögni, hanem csak a melleimhez "beszél".
Mindenkinek megvan a maga keresztje, sokaknak vannak gátlásaik, de ha ti nem tudjátok elfogadni magatokat, más se fog titeket. És egyik ember/nő sem szereti az ilyen megkeseredett, utálkozó embereket. Akik azért k*****ak le lányokat, mert nem csúnyák, hanem csinosak, kedvesek és esetleg okosak is. Nem csak a kövér és nem előnyös külsejű lányok hűségesek és tudnak szeretni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!