Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondjam a páromnak vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a páromnak vagy ne?

Figyelt kérdés

Nos,arról van szó,hogy a szüleimmel kibékültem,de a párom hallani sem akar róluk.Miatta vesztünk össze a szüleimmel,kiabáltak ránk mindent...de akkor is a szüleim.

Minden nap beszélünk telefonon,megkérdezte anyum,hogy nem e megyek ki egy kicsit..páromnak nem tudom hogy mondjam meg.

Ne mondjam meg?

2012. júl. 3. 11:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A szülő itt nem egy megszemélyesítés akar lenni a szeretőre? mert elég furcsa sztori :d szeretővel egyből hihetőbben hangzana :D
2012. júl. 3. 12:41
 12/14 A kérdező kommentje:

Semmi szeretőről nincs itt szó...

Igen,mondtam már a páromnak,hogy fogom látogatni őket,ha tetszik neki,ha nem.Megértem,hogy így reagál,de mégis csak...

Igen,attól tart,hogy ellene fognak beszélni stb..de tudom mit csinálok,ha eddig kitartottam a párom mellett,ezek után is kitartok,de a szüleimmel sem akarok már rosszba lenni.

2012. júl. 3. 12:49
 13/14 anonim ***** válasza:

"Megértem,hogy így reagál,de mégis csak..."

Mondom, ez csak rajtad áll, én azért a helyedben előre tisztáztam volna a szülőkkel, hogy a párod és a kapcsolatotok TABUTÉMA számukra, és az első sanda megjegyzésre felállsz... már csak a miheztartás végett. És akkor a párodnak is tizedannyi oka lenne aggódni...

2012. júl. 3. 13:07
 14/14 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Nézd, ha a régi balhé abból alakult ki, hogy a szüleid szidták a párodat, vagy épp el akartak tőle tántorítani, akkor persze, hogy ettől tart. Én is azt gondolom, hogy a szüleiddel nem ártana lefektetni a szabályokat, és ezt közölnöd kellene a pároddal is, hogy tényleg nbe legyen oka az aggodalomra.

2012. júl. 3. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!