Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a páromnak vagy ne?
Nos,arról van szó,hogy a szüleimmel kibékültem,de a párom hallani sem akar róluk.Miatta vesztünk össze a szüleimmel,kiabáltak ránk mindent...de akkor is a szüleim.
Minden nap beszélünk telefonon,megkérdezte anyum,hogy nem e megyek ki egy kicsit..páromnak nem tudom hogy mondjam meg.
Ne mondjam meg?
Semmi szeretőről nincs itt szó...
Igen,mondtam már a páromnak,hogy fogom látogatni őket,ha tetszik neki,ha nem.Megértem,hogy így reagál,de mégis csak...
Igen,attól tart,hogy ellene fognak beszélni stb..de tudom mit csinálok,ha eddig kitartottam a párom mellett,ezek után is kitartok,de a szüleimmel sem akarok már rosszba lenni.
"Megértem,hogy így reagál,de mégis csak..."
Mondom, ez csak rajtad áll, én azért a helyedben előre tisztáztam volna a szülőkkel, hogy a párod és a kapcsolatotok TABUTÉMA számukra, és az első sanda megjegyzésre felállsz... már csak a miheztartás végett. És akkor a párodnak is tizedannyi oka lenne aggódni...
1. vagyok.
Nézd, ha a régi balhé abból alakult ki, hogy a szüleid szidták a párodat, vagy épp el akartak tőle tántorítani, akkor persze, hogy ettől tart. Én is azt gondolom, hogy a szüleiddel nem ártana lefektetni a szabályokat, és ezt közölnöd kellene a pároddal is, hogy tényleg nbe legyen oka az aggodalomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!