Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a páromnak vagy ne?
Figyelt kérdés
Nos,arról van szó,hogy a szüleimmel kibékültem,de a párom hallani sem akar róluk.Miatta vesztünk össze a szüleimmel,kiabáltak ránk mindent...de akkor is a szüleim.
Minden nap beszélünk telefonon,megkérdezte anyum,hogy nem e megyek ki egy kicsit..páromnak nem tudom hogy mondjam meg.
Mondd meg mindenképp. Az hiányozna még, hogy kiderüljön, és akkor megkapnád, hogy titkolózol. Egy kapcsolatban talán azt mégsem kellene.
2012. júl. 3. 11:41
2/14 A kérdező kommentje:
Hát már mondtam neki,de csak kiabál velem,nem képes kompromisszumot kötni.
2012. júl. 3. 11:43
3/14 anonim válasza:
Nem baj, kiabáljon csak. Nem szabad a párunk miatt a szüleinkkel összeveszni: hiszen a párunk bármikor leléphet, de a családunk mindig a családunk marad.
Előbb-utóbb majd csak elfogadja, h nem utálod a szüleid :)
2012. júl. 3. 11:46
4/14 anonim válasza:
Szerintem sem jó ötlet,eltitkolni előle.Egyébként mondd meg neki,hogy nem várod el tőle,hogy ő is kibéküljön a szüleiddel,de neked jogod van tartani velük a kapcsolatot,a párodnak pedig tiszteletben kell tartania ezt.Szerintem ha normális a párod,akkor max 1-2 nap alatt lehiggad.
2012. júl. 3. 11:48
5/14 A kérdező kommentje:
Én is remélem..nem fogok engedni..Egyszer összevesztünk,de én örülök,hogy végre beszélünk.
2012. júl. 3. 11:49
6/14 anonim válasza:
Mond el mégis csak a szüleidről van szó és ha a párod szeret akkor megérti... :)
2012. júl. 3. 11:50
7/14 anonim válasza:
Ha nem tetszik neki, akkor o nem fogja látogatni a szuleidet. Te meg elmész hozzájuk egyedul.
2012. júl. 3. 11:54
8/14 anonim válasza:
Egy idő után,úgy is kifog derülni,hogy kibékültetek!Én annak a híve vagyok,hogy inkább tőled tudja meg,mint mástól,mert akkor még melegebb a pite!
2012. júl. 3. 12:04
9/14 anonim válasza:
Miattam is összeveszett a párom az anyjával mert ő akarta megszabni ki lehet a párja...azóta lenyugodott, de ha nem nyugodott volna le se tiltanám a páromnak, hogy ne beszéljenek vagy ne látogassa hisz mégis csak az anyja, a te párodnak se kéne dacból téged eltiltania tőlük. Neki baja van velük a szüleidnek baja van vele akkor mész csak te és kész. Mondjuk annyi volt még nálunk, hogy párom ha az anyja csak úgy elkezdett engem szapulni akkor otthagyta a fenébe, pedig 138 km-re lakunk tőle , de akkor is hazajött...így megtanulta a dolgokat. Ha a párod nem érti meg, és azt mondja ezrét hogy nem is ő az első akkor elég gyerek, akkor is menj haza látogatóba majd megnyugszik, ha meg nem akkor nem is éri meg.
2012. júl. 3. 12:05
10/14 anonim válasza:
Persze, hogy mondd el - de látom, már elmondtad.
Nyilván jogod van ahhoz, hogy jó kapcsolatban legyél a szüleiddel is, de valahol a párodat is megértem, gondolom attól tart, hogy a szüleid majd ellene fognak áskálódni.
Ezt viszont neked kell adott esetben lemeccselni a szüleiddel, hogy ahogy a párodtól is elvárható hogy ne szóljon bele a szüleiddel való kapcsolatodba, úgy a szüleidtől is elvárható, hogy ne szóljanak bele a párkapcsolatodba.
Ha ezt sikerül elérned, akkor mindenki szépen le fog nyugodni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!