Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Működhet így távkapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet így távkapcsolat?

Figyelt kérdés
Én 21/f vagyok angliába dolgozok két éve, viszont már általános iskola óta ismerem barátnőmet de komolyabbra csak 1 hete fordult amikor hazajöttem meglátogatni. Ő még nem tud kijönni velem angliába mert első éves egyetemen. Sajnos csak arra van lehetőségem hogy félévente jöjjek haza és esetleg betervezek egy nyári kis vakációt neki. Működhet így? Kérem olyan válaszoljon aki hasonló helyzetbe került.

2012. jún. 28. 00:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Nos, nekem volt egy írországi barátom. Ő jött mindig havonta 1x hozzám. Működött! Nem emiatt szakítottunk. Most pedig egy Németországi férfivel járok, annyit találkozunk, amennyit tudunk. Szerencsére van olyan anyagi lehetőségünk mindkettőnknek, hogy havonta 1-2 alkalommal találkozzunk! Szóval működik nálunk! 20/N.
2012. jún. 28. 00:48
 2/5 anonim válasza:
Az én párom Ausztriába dolgozik, már 2 éve hogy együtt vagyunk, annyiszor jön haza, ahányszor csak tud, kb 2 hetente. Nekünk így működik, de úgy hogy több hónapig egymás nélkül..hát nem tudom! Az elején míg nagy a szerelem addig vagy nagyon nagyon nehéz, vagy pont ez a szerelem tartja bennünk a lelket...de ez a lángolás elfog múlni, és utána minden megváltozik majd,,,
2012. jún. 28. 15:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Én éppen hogy eljöttem onnan, utána beszélgettünk a neten és nagyon hiányzunk egymásnak rossz egymás nélkül egy egymásra gondolunk egész nap. Nem vagyok biztos abban, hogy ez csak fellángolás. Szerintem nem csak fellángolás.
2012. jún. 28. 18:36
 4/5 A kérdező kommentje:

Leírom eddigi tapasztalatom hogy más is válaszra leljen benne már hét hónapja hogy láttam barátnőmet .... anyagi problémák miatt elcsúszott 3 hónappal a találka. Márciusban találkozunk ami 9 hónap már ... 7 hónap alatt még jobban összejöttünk minden nap beszélgetünk inkább csak face chat de van hogy webcam chat is elvagyunk még mindig ha lehet még jobban összejöttünk. Csak már lenne március.... nem mondom hogy könnyű nagyon nehéz. Lehet hogy más lánynál már régen feladtam volna de valamiért nagyon vonzódunk egymáshoz. Röviden : Még mindig működik!

Remélem másnak is válasz :)

2012. dec. 11. 19:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Kozel se olyan konnyu mar es ugy tunik mar unom ... 3 honapja lattam baratnomet utoljara es most a honap vegen megyek haza megint par hetre... Eddig 1 evig birtuk ugy hogy ezalatt az ev alatt ossz. 9-10 napot voltam vele. Nekunk meg eselyunk sincs egymasra...
2013. júl. 7. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!