Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A baratommal nemreg jottunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratommal nemreg jottunk ossze, viszont nemsokara kimegyek kulfoldre egy evre, atveszelheto ez?

Figyelt kérdés
Veletek volt mar hasonlo? En elore rettegek, ugy erzem megtalaltam a tokeletes pasit, legkevesbe sem szeretnem elvesziteni.

2012. jún. 17. 23:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem tartsatok egy év szünetet, és miután visszajössz és ha mindketten akarjátok akkor jöjjetek újra össze, nem olyan nagy cucc ez.
2012. jún. 17. 23:22
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez nem fog menni!
2012. jún. 17. 23:29
 3/11 A kérdező kommentje:
biztatas mesteri fokon :D
2012. jún. 17. 23:33
 4/11 anonim ***** válasza:
51%
Ha csak biztatásért jöttél, akkor azt máshol kell keresned :D
2012. jún. 17. 23:39
 5/11 anonim ***** válasza:

Egyszerűen tény és való hogy nagyon ritka az a pasi aki egy évet vár egy lányra. Bele kezdhettek de úgyis megkapod majd az e-mailt vagy az sms-t hogy "Bocs Én megpróbáltam és szeretlek tényleg de nekem ez így nem megy!"

Sajnálom ha nem tudlak biztatni!

Azt a tökéleteséget más lány is felfedezi majd benne ha lelécelsz!

2012. jún. 17. 23:43
 6/11 anonim ***** válasza:

Ja arról nem beszélve hogy "nemrég jöttünk össze". Szóval ez is támadási felület lesz a barátodtól hogy nem mélyültek el az érzelmek igazán.

* tökéletességet (nehogy belekössön valaki)

2012. jún. 17. 23:47
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem sok az esély rá.. :/ Nekem is volt két ismerősöm, akik együtt voltak. Nagyon dúlt a love, de a srác kiment Amerikába fél évre, és szakítottak útközben, mert egyrészt nehéz volt kibírni, másrészt féltékenység volt... :/

19/F

2012. jún. 18. 00:01
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem, ha "lazán" veszitek, akkor ki lehet bírni. nem szabad féltékenykedni és ellenőrizgetni a másikat. vagyis inkébb úgy felfogni, hogy nagyon jó barátok vagyunk, ha hazajövök, több is lehet. te is éld az életed, élvezd a külföldi életet, ne pedig a számítógép előtt üldögélj. meg szerintem hagyd, hogy ő is éljen itthon. ilyen laza kapcsolat. nem érdemes komolyabban venni. ilyen módszerrel 3 ismerősömnek is megmaradt a kapcsolata. annyit kell tudni, hogy mindkét félnek voltak kalandjai, de ezt nem hánytorgatták fel egymásnak.
2012. jún. 18. 00:08
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanebben a cipőben jártam tavaly. Barátnőm kiment USA-ba egy évre. Az elején még minden zsír volt. Aztán kezdett szürkülni a dolog, mert hát valljuk be, az msn meg a skype nem az igazi, na meg a matyizás is elég unalmas volt fél év után. 7 hónap után lefeküdtem egy másik csajjal, persze ezt neki nem mondtam el. (szerintem ő is kavart kint) Miután hazajött még együtt voltunk kb 1,5 hónapot és közösen szakítottunk, már nem volt ugyanaz.

Azért kívánom neked a legjobbakat!

2012. jún. 18. 00:29
 10/11 anonim ***** válasza:
51%

Szerinted egy évig nem fog mással akár mit is tenni ?

Szerintem ezt te se hiszed el.

2012. jún. 18. 02:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!