Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratommal nemreg jottunk ossze, viszont nemsokara kimegyek kulfoldre egy evre, atveszelheto ez?
Egyszerűen tény és való hogy nagyon ritka az a pasi aki egy évet vár egy lányra. Bele kezdhettek de úgyis megkapod majd az e-mailt vagy az sms-t hogy "Bocs Én megpróbáltam és szeretlek tényleg de nekem ez így nem megy!"
Sajnálom ha nem tudlak biztatni!
Azt a tökéleteséget más lány is felfedezi majd benne ha lelécelsz!
Ja arról nem beszélve hogy "nemrég jöttünk össze". Szóval ez is támadási felület lesz a barátodtól hogy nem mélyültek el az érzelmek igazán.
* tökéletességet (nehogy belekössön valaki)
Nem sok az esély rá.. :/ Nekem is volt két ismerősöm, akik együtt voltak. Nagyon dúlt a love, de a srác kiment Amerikába fél évre, és szakítottak útközben, mert egyrészt nehéz volt kibírni, másrészt féltékenység volt... :/
19/F
Ugyanebben a cipőben jártam tavaly. Barátnőm kiment USA-ba egy évre. Az elején még minden zsír volt. Aztán kezdett szürkülni a dolog, mert hát valljuk be, az msn meg a skype nem az igazi, na meg a matyizás is elég unalmas volt fél év után. 7 hónap után lefeküdtem egy másik csajjal, persze ezt neki nem mondtam el. (szerintem ő is kavart kint) Miután hazajött még együtt voltunk kb 1,5 hónapot és közösen szakítottunk, már nem volt ugyanaz.
Azért kívánom neked a legjobbakat!
Szerinted egy évig nem fog mással akár mit is tenni ?
Szerintem ezt te se hiszed el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!