Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 14 éves vagyok, és nem tudom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mimike0007 kérdése:

14 éves vagyok, és nem tudom, hogy mit csináljak a barátommal. Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
A barátom lelkileg nagyon ki van készülve,és nemrég elment bulizni (nem voltam ott) ahogy ivott is /természetesen/ és megcsalt...Szeretem,de nagyon fáj.

2012. jún. 17. 00:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
hány éves a barátod, hogy az ivás természetes?
2012. jún. 17. 00:32
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez aztán a kérdés...és egy 14 éves szájából...ugye ti is érzitek a kamuszagot?
2012. jún. 17. 00:35
 3/11 anonim ***** válasza:
Sztem nemkamu, a mai tinik már szinte mind ilyen csalfák.. neveletlenek
2012. jún. 17. 00:44
 4/11 A kérdező kommentje:
na ebben mi a kamu? csak nem írom meg az egész kapcsolatunk hátterét,stb...és sajnos h természetes,nagyon leszúrtam őt is azért mert ivott,és nem említeném h hány éves a barátom,mivel nem ez a lényeg
2012. jún. 17. 00:45
 5/11 anonim ***** válasza:
51%
Kérdezd meg anyukádat!
2012. jún. 17. 00:55
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Te ne csinálj semmit. Csináljon ő. Ivott is, ez még hagyján, bár én magam részéről nem szeretem az iszákosokat... és még meg is csalt. Miben állt a megcsalás? Csak csók, vagy szex is volt?

Kicsit tarts tőle távolságot, ez a minimum, amit megérdemel a történtek után. Ha teper utánad, akkor hagyd csak teperni egy ideig, ne legyen biztos a dolgában, meg abban, hogy téged a történtek után simán visszakap! Ha könnyen megbocsátasz neki, akkor megteszi újra, hiszen azt a visszajelzést kapja tőled, hogy simán megteheti, te úgyis megbocsátod.

Megjegyzem, a csalásra nincs olyan mentség, hogy most éppen szarul voltam lelkileg, most éppen sokat ittam stb. Megcsalni akkor csal meg valaki, ha akarja. Neki sem volt kényszer, gondolom.

14 évesen nem ilyen kapcsolatban kéne lenned...

2012. jún. 17. 09:11
 7/11 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele a dolgot... Egyébként nem tudom mit kellene ilyen helyzetben csinálni. Az a baj, hogyha most iszik és megcsal, akkor ez nem biztos, hogy csak ezzel az 1 alkalommal történik majd meg, hanem a közeljövőben is, ha megy bulizni... Ha ezt nem tudod elfelejteni, talán a legjobb az lesz, ha szakítasz vele. Mást sajnos erre nem tudok mondani.
2012. jún. 17. 12:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Mehet a p.csába!
2012. jún. 17. 16:34
 9/11 anonim ***** válasza:
hogyan csalt meg?(mit csinált mással)
2012. jún. 17. 18:48
 10/11 A kérdező kommentje:
Csak csók volt, de ez nekem éppen elég...:/
2012. jún. 17. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!