Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves vagyok, és nem tudom, hogy mit csináljak a barátommal. Ti mit tennétek a helyemben?
Te ne csinálj semmit. Csináljon ő. Ivott is, ez még hagyján, bár én magam részéről nem szeretem az iszákosokat... és még meg is csalt. Miben állt a megcsalás? Csak csók, vagy szex is volt?
Kicsit tarts tőle távolságot, ez a minimum, amit megérdemel a történtek után. Ha teper utánad, akkor hagyd csak teperni egy ideig, ne legyen biztos a dolgában, meg abban, hogy téged a történtek után simán visszakap! Ha könnyen megbocsátasz neki, akkor megteszi újra, hiszen azt a visszajelzést kapja tőled, hogy simán megteheti, te úgyis megbocsátod.
Megjegyzem, a csalásra nincs olyan mentség, hogy most éppen szarul voltam lelkileg, most éppen sokat ittam stb. Megcsalni akkor csal meg valaki, ha akarja. Neki sem volt kényszer, gondolom.
14 évesen nem ilyen kapcsolatban kéne lenned...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!