Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a távkapcsolatról?
Még nem voltam ilyenben, de nekem nagyon nagyon kevés lenne az egy nap.
Meg benne van az a veszély (pont a ritka együttlét miatt), hogy egyik fél hamarabb elcsábul egy közelebbi jelentkező hatására...
A távkapcsolat nem kapcsolat.
Én max ideiglenesen mennék bele, és akkor is csak akkor hogyha tudom biztosan hogy a kapcsolat max 2 éven belül visszaáll a rendes kerékvágásba...
Szerintem nem lehet jó távkapcsolatban élni, ha szerelmes vagy akkor borzsztó nehéz egy napot is külön tölteni... nemhogy heteket. De mint mondtam munka miatt ideiglenesen én is bevállalnám, ha úgy érzem hogy ő az igazi, és ezt a max 2 évet kíbirom azért hogy a továbbiakban csak vele legyek.:)
Ismerek olyan par akinel mukodik. Napi 1-2 orat beszelgetnek telefonon. Folyamatosan msnen lognak, s 5 ev utan is szeretik egymast s egy evben osszesen 4-5 hetet talalkoznak.
En vviszont nem mentem bele, 5 ev utan ugy alakult, hogy vagy tavkapcsolat vagy szakitas. Mindennel jobban szerettem de nem tudnam elviszelni a tudatot, hogy nem olelhetem at amikor akarom, nem szeretkezhetunk amikor csa szeretnenk, nem adhatok neki jo ejt puszit. Inkabb vagyok egyedul..
27F
Nekem is csak rossz tapasztalatom van, hosszútávon halálra van ítélve. Lehet húzni, halasztani, de nem működik.
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!