Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire működik a távkapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire működik a távkapcsolat?

Figyelt kérdés
Táborban jöttem össze egy sráccal, nagyon imádjuk egymást mind a ketten, viszont rohadt messze lakunk egymástól...Hogy tudnánk megtartani kettőnk között a vonzalmat?

2012. jún. 26. 12:17
 1/10 anonim ***** válasza:
hát, nem akarom elrontani a kedved, de ennek hamar vége lesz...
2012. jún. 26. 12:19
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem, maximum határozott ideig működhet, azaz ha mindketten tudjátok, hogy letelik egy konkrét időintervallum aztán együtt lehettek. De ebben az esetben is eléggé nehéz tud lenni.

Tapasztalatból írtam.

2012. jún. 26. 12:21
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha nincs előélet akkor semennyire. Ezalatt értem azt, legalább 1 éves aktív viszony, de úgy, hogy rendkívül foglalkoztok egymással.
2012. jún. 26. 12:33
 4/10 A kérdező kommentje:
hát bizonyos időközönként tudunk találkozni, viszont nem valami sokáig tudtunk együtt lenni.
2012. jún. 26. 12:37
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem minden esetben lehet vége ennek...momentán én ebben a helyzetben vagyok és nagyon jól is érzem magam..mondjuk ahány ember annyiféle...én am sem vok olyan h is mondjam...szval kell nekem egy kis szabadság..én megőrülnék,ha minden nap egymás nyakán lógnánk...megunnánk egymást hamar...így legalább van benne vmi extrém...az az érzés,mikor imádod és megőrülsz érte,de mégis messze van és az a pillanat mikor találkoztok egymással és egymásnak rontotok...nincs a Földön ennél jobb érzés ;) De ez csak az én véleményem...
2012. jún. 26. 13:16
 6/10 anonim ***** válasza:
49%

Van a kapcsolat, és van a táv. Hogy ezt a két szót melyik ökör rakta össze azt nem tudom, de nyelvújítónak képzelte magát. Ilyen nincs, maximum az illúzó hogy még együtt vannak.

35/f

2012. jún. 26. 13:20
 7/10 anonim ***** válasza:

ha nincs kozos celotok az eletben akkor nem fog semmi mukodni, az szerelem nem eleg egz kapcsolatnak sem annal tobbre van szukseg. Nekem is volt tavkapcsolatom nagy szerelemmel, egy evig egy varosban laktunk eltunk amikor osszejottunk sot tobbet voltunk egyutt a szulovarosban az elejen elment a srac meg egy evet kibirtunk tavban. Aztan kesobb jottek a nehezsegek, bizalmatlansag, feltekenyseg meg elhidegules es a vege fele az elszokas mar egymastol. ezeket mind tartsd szemelott. Nalunk csak 500 Km volt kozottunk 3-4 hetente talakoztunk, minden nap skype, es mess neha telefon, de nem segitett.

Most mar attol is fugg, hogy hova kerul mert ha egy nagy varosba kerul es kicsibol jut oda es sok a kihivas azonnal elcsavarja a fejet fuggettlenul, hogy most no vagy ferfirol lenne szo, a kivancsisag csak kozbe tud lepni egy kapcsolatba es onnatol, mar csak egy hajszall valaszt el a szakitastol.

32 L

remelem nem mondtam hulyesgeket

2012. jún. 26. 14:24
 8/10 anonim válasza:

Minden működhet, csak akarni kell. Én is távkapcsolatban élek, a párom közel 500 km-re tőlem, de már 2 éve boldogok vagyunk. Egyik barátnőm ugyan így ismerkedett meg a párjával ahogy Te, a Csaj Győri, a srác Debreceni és már 6 éve együtt vannak! de persze vannak ellen példák is, ez mind partnerfüggő!

De a távkapcsolathoz feltétlen bizalom szükséges, ha az nincs akkor akár a szomszédba is lehet, akkor sem fog működni!

2012. jún. 28. 15:49
 9/10 anonim ***** válasza:

Ez a tèvedès. Gyôr-Debrecen, nincsenek együtt, ez az illùziò. Ha legalàbb egy vàrosban èlnek, naponta talàlkoznak, akkor vannak együtt.

35/f

2012. jún. 28. 17:34
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen a normális válaszokat :)
2012. jún. 29. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!