Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » MESÉLJETEK! Tapasztalatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MESÉLJETEK! Tapasztalatok távkapcsolat terén?

Figyelt kérdés

Távkapcsolatban élek. Eddig el se tudtam képzelni, hogy valaha is belemegyek ilyenbe... De már 7 hónapja együtt vagyunk. 190 km-re lakunk egymástól, 2-3 hetente találkozunk. Félek hogy kihűl, vagy ilyesmi, pedig ha lehetne én összekötném az életemet Vele. Nektek volt már távkapcsolatotok? Mi lett belőle? Rosszulv égződött, vagy tart még?

18L

2012. jún. 18. 20:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Annyi előnye van hogy biztos nem untok rá egymásra mert ritkán találkoztok és akkor azt már nagyon várjátok :D amúgy nekem is van sőt már volt is távkapcsolatom szóval együtt érzek amúgy :)
2012. jún. 18. 20:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Volt ilyenem, egy évig külföldön voltam, mire visszajöttem olyan volt mintha el sem mentem volna. Nme megoldhatatlan, egyébként mi semennyit nem találkoztunk, és talán épp ezért volt kibírható.
2012. jún. 18. 20:36
 3/8 anonim ***** válasza:

Több, mint 2 éve élek távkapcsolatban, 1500 km van közöttünk. Általában kéthavonta találkozunk 1-2 hétre, nyáron pedig majdhogynem végig itthon van. Egyenlőre még bírjuk, de én már tervezem, hogy kiköltözök hozzá. :)

21/L

2012. jún. 18. 20:37
 4/8 anonim ***** válasza:

Ne is mond,4 éve volt,én komolyan ráálltam,a lány meg talált közelebbit.Több mint fél évembe került túltenni magam rajta lelkileg annyira beleszerettem,rossz visszaemlékeznem. :( Bocs hogy rossz tapasztalatot tudtam csak mondani.Egyébként úgy emlékszek akkoriban 110 kilómétert számoltam.

25/f

2012. jún. 18. 20:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Fél évig tartott, nem volt sok értelme. Ritkán találkoztunk, akkor se sokáig, semmi közös élmény nem volt, a nonstop msn,skype stb-n kívül. Ez meg nem kapcsolat. Sóvárgás és kínlódás, kb ennyiben össze tudom foglalni, nekem nem volt egy nagy élmény, hagytam a fenébe, pedig nagy szerelem volt, de nem bírtam tovább.

Ráadásul mint utólag megtudtam, simán dugott másokkal is, csak a távolságra való tekintettel, fel se tűnt...

2012. jún. 18. 20:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Bocsi, de én sem ajánlom! Tapasztalat, mind a ketten csak szenvedni fogtok!
2012. jún. 18. 20:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Én másfél éve élek távkapcsban a szerelmemmel, és voltak ugyan mélypontjaink, de túléltük. Ha szeretitek egymást nagyon és van egy kitüzött cél, pl az összeköltözés, akkor menni fog! De mindkettötöknek akarnia kell nagyon.
2012. jún. 18. 20:50
 8/8 anonim ***** válasza:

4hónapja élek távkapcsolatban,eddig nagyon jól birjuk. Ő nekem az első lány az életemben ( remélem,hogy az utolsó is ) Általában minden hétvégente találkozunk,nagyon ritka az olyan,hogy nemtudjuk látni egymást. Olyankor általában 1 egész napot együtt vagyunk,programokat találunk ki,elvagyunk. Néha ottalszunk a másiknál,értelemszerűen ,akkor ez dupla közös nap. Itt a nyáriszünet,megoldható az egész ,mégtöbbet tudunk együttlenni,közösen utazunk külföldre 1kis kirándulásra. A lényeg az,hogy nekünk van 1 célunk,mégpedig az egyetem,akkor mind a 2en ugyanabban a városban tanulnánk,ott is élnénk. Ugye ez még 1kicsit kevesebb mint 2év... Nagyon szeretjük egymást,egymással képzeljük el a jövőt. Aztán majd kiderül mi lesz:) Szerintem megoldható,csak nagyon nagy szeretet kell. Amúgy,nekünk 60-70 km a táv:)

Sok sikert nektek:) 18F

2012. jún. 18. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!