Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mittehetnék hogy ne csináljon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mentifantezsvér kérdése:

Mittehetnék hogy ne csináljon teljesen ki a féltékenység?

Figyelt kérdés
Van egy srác....akivel szeretjük egymást..viszont nagyon messze lakunk..tőrténetesen 1 éve ismertük meg egymást....akkor szkítottak az exével aki talált másik srácot helyette....most az exe megint szingli és nagyon jóba vannak...naponta együtt mennek iskolába...néha találkoznak délután...és én annyiran próbálok nem féltékeny lenni...de olyan jó a kapcsolatuk hogy attol tartok hogy megint beleszeret az exébe esetleg...és akkor velem milessz..mégcsak nemis versenghetek vele mert baromi távol vagyok...tudom hogy szeret...de akkoris teljesen kicsinál ez a helyzet...egyfolytába ezen aggódok...://

2012. jún. 18. 17:32
 1/5 anonim ***** válasza:
sajnos ez ellen tenni nem nagyon tudsz... bízz meg a szerelmedben, többet nem tehetsz :/
2012. jún. 18. 18:02
 2/5 anonim ***** válasza:
22%
szar ügy én konkrétan levágnám a farkát a pasimnak ha a volt csajával találkozgatna de hagyjad nyugodtan úgyis őt k.úrja meg helyetted mivel nem vagy ott.... ne aggódj hanem keress olyat akivel egy városba laktok ...
2012. jún. 18. 18:06
 3/5 anonim ***** válasza:
mondd el neki, hogy ez téged felemészt. ha megnyugtat, hogy barátságnál nincs több köztük, higgy neki. a szeretet alapja a bizalom. de ha egy kicsit is visszatérnek az érzései, az már nem lesz ugyanaz a kapcsolat köztetek, olyankor jobb szakítani, vagy időt adni, míg nem dönt teljesen.
2012. jún. 18. 18:12
 4/5 A kérdező kommentje:
megnyugtatott hogy barátok, és aztmondta hogy engem szeret..és ha nemígy lenne se hagyná magát mégegyszer átveretni....de látom hogy írnak egymásnak üzenőfalon..és amikor mondja hogy találkoznak...én bízok benne..tudom hogy hozzá se nyúlna..de attól félek az érzései felfognak támadni amiket iránta érzett anno...és az nem a bizalmon múlik nem nem tehet róla..nem az ő hibája lesz...a csaj zavar..hogy annyira erőlteti ezt a barátságot..attoltartok hogy neki megvannak a szándékai...
2012. jún. 18. 19:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Bízz meg benne, mást nem tudsz tenni.
2012. jún. 21. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!