Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig rám féltékeny?
Figyelt kérdés
Van vagyis inkább csak volt egy nagyon jó haverom még régebben tetszettem neki de mire rájöttem hogy én is többet szeretnék összejött egy másik csajjal. A lány persze ebből semmit nem tud csak annyit hogy jóban voltunk. Miután összejöttek már nem beszéltünk annyit, csak ritkán taálkoztunk de a csaj nagyon féltékeny volt rám ezt visszahallottam...valószínűleg ezért is távolodtunk el ennyire egymástól a sráccal. Már ekkor sem értettem miért rám féltékeny a csaj mikor már lány barátai is vannak a srácnak. Ez már egy éve volt, de nekem már hiányzik a srác ki akartam békülni vele hogy megint jóban legyünk ezért írtam neki egy üzenetet hogy majd beszélhetnénk mert lenni mit átbeszélnünk és leírtam hogy szertném ha megint jóban lennénk de semmi félreérthetőt nem írtam (ő persze benne volt)...most kiderült hogy a srác elmentette az üzeneteimet a barátnője meg feltörte a facebookját és annyira féltékeny volt hogy sírva toporzékolt meg hisztizett. Most komolyan nem túlzás ez egy kicsit? rajtam kívül még csomó lány barátja van akikkel sokkal többet beszél..miért rám féltékeny mármegint?! ked nagyon elegem lenni belőle...kezd elmenni a kedvem a sráctól is..nincs kedvem cirkuszolni mert ő hülye...:( 16/L2012. jún. 15. 22:55
1/14 anonim válasza:
Hát a csaj elég gáz, h feltöri a fb-ját... de szerinte azért lehet rád féltékeny, mert a srác esetleg sokat beszél rólad rólad, vagy ilyesmi...tudod, nem zörög a haraszt, ha nem fúj a szél ;)
2/14 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, az az igazság hogy már egy éve nem beszéltünk, nem tudom mit mesélhetni neki rólam...csak az zavar hogy a többi lánybarátnőjére nem féltékeny pedig őket ölelgeti, elmegy velük vásárolni, sokat van velük. Velem meg már szinte semmi kapcsolata nincs és mégis ezt csinálja már akkor is ha csak szóba állok vele...:/
2012. jún. 15. 23:02
3/14 anonim válasza:
Egy nőnek elég jó szenzorai vannak erre, hogy megérezze a pasi beszédén/viselkedésén, hogy ki fontos neki. Valszeg a csaj is ezt érezte.
4/14 A kérdező kommentje:
nagyon örülnék neki ha tényleg azért lenne mert fontos vagyok a srácnak ^^
2012. jún. 15. 23:09
5/14 anonim válasza:
Hát én a helyedbe kiütném a csajt, aztán elszedném a pasit tőle!:))) A pasi megszabadúlna egy hisztis p.csától, neked lenne egy barátod, az a hisztérika meg legalább megkapná a magáét!:)))
6/14 A kérdező kommentje:
Ez egy jó ötlet, én is gondoltam már rá elég sokszor. :D De nem akarok belerondítani a kapcsolatukba még akkor sem ha a csaj nem normális...amúgy is ha a srácnak lenne esze már rég otthagyta volna..1,5 éve vannak együtt...ügy tűnik neki ez kell :(
2012. jún. 15. 23:19
7/14 anonim válasza:
Hmm mire rájöttél hogy te is többet szeretnél azaz ő többet szeretett volna lehet esetleg ezt a csaj megtudta valahogy és azért te vagy a legérzékenyebb pont. De lehet a többi csajnál is toporzékol csak azt te nem tudod. Amugy ha sokáig igy folytatja a hisztijeit elöbb utobb ott lesz hagyva és majd csak néz hogy vajon miért..
8/14 anonim válasza:
Egyáltalán ne biztos hogy neki ez kell, csak lehet, hogy nem meri otthagyni mert nem akar egyedűl lenni, és ráadásúl mivel te is kikerültél a képből, nem tudhatja azt sem hogy veled mi van. Nem tudom egyépként a mai csajok mért ilyen nyámnyilák, mért nem harcolnak ők is egy kicsit azért amit akarnak?
9/14 A kérdező kommentje:
Attól hogy keveset beszélünk meg találkozunk még ottvagyok..pár utcával lakok csak arrébb megvan neki a számom, a netről már nem is beszélve..ha kellenék megtalálna de nem is keres...ezért is kezdeményeztem én...már többeször is ráírtam (Ő régen mindíg írt ha látta hogy fent vagyok, mostanában soha) és úgy éreztem hogy azokat a pár szavas válaszokat is úgy kell kihúznom belőle, olyan volt mintha nem is érdekelné...ezért is csodálkoztam hogy elmentette ezeket a beszélgetéseket..
2012. jún. 15. 23:34
10/14 anonim válasza:
A kapcsolatuk milyen, úgy értem mennyire domináns az a másik csaj?
Lehet hogy azért húzódik vissza a pasi mert az a csaj annyira el tudja nyomni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!