Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mindig rám féltékeny?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig rám féltékeny?

Figyelt kérdés
Van vagyis inkább csak volt egy nagyon jó haverom még régebben tetszettem neki de mire rájöttem hogy én is többet szeretnék összejött egy másik csajjal. A lány persze ebből semmit nem tud csak annyit hogy jóban voltunk. Miután összejöttek már nem beszéltünk annyit, csak ritkán taálkoztunk de a csaj nagyon féltékeny volt rám ezt visszahallottam...valószínűleg ezért is távolodtunk el ennyire egymástól a sráccal. Már ekkor sem értettem miért rám féltékeny a csaj mikor már lány barátai is vannak a srácnak. Ez már egy éve volt, de nekem már hiányzik a srác ki akartam békülni vele hogy megint jóban legyünk ezért írtam neki egy üzenetet hogy majd beszélhetnénk mert lenni mit átbeszélnünk és leírtam hogy szertném ha megint jóban lennénk de semmi félreérthetőt nem írtam (ő persze benne volt)...most kiderült hogy a srác elmentette az üzeneteimet a barátnője meg feltörte a facebookját és annyira féltékeny volt hogy sírva toporzékolt meg hisztizett. Most komolyan nem túlzás ez egy kicsit? rajtam kívül még csomó lány barátja van akikkel sokkal többet beszél..miért rám féltékeny mármegint?! ked nagyon elegem lenni belőle...kezd elmenni a kedvem a sráctól is..nincs kedvem cirkuszolni mert ő hülye...:( 16/L

2012. jún. 15. 22:55
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem, inkább a csaj van elnyomva én úgy látom. Az a baj hogy szinte már rajong a srácért, szerintem mindent megtesz neki, átvette az egész stílusát,pl. ugyanolyan stílusban öltözik, ugyanolyan ronda napszemüveget hord, ugyanazokat a zenéket hallgatja, ugyanazokat a sorozatokat nézi, és amikor meghallom hogy pont ugyanazokat a kifejezéseket használja és olyan hangsúllyal ahogy eddig csak a sráctól hallottam, na attól falra tudnék mászni!
2012. jún. 15. 23:48
 12/14 anonim ***** válasza:
Na jó ez csak egy dolog, de attól még a kapcsolatukban lehet hogy a csaj "irányít". Az hogy 1,5 év után átveszi a pasi stilusát az normális, de én inkább arra gondolok hogy az van amit a csaj akar, vagy szerinted nem?
2012. jún. 15. 23:54
 13/14 A kérdező kommentje:
Azt nem igazán tudom, bár abból kiindulva hogy attól ment tönkre a barátságunk hogy a csaj állandóan féltékeny volt, hisztizett amiatt hogy találkozunk, beszélgetünk,sőt többször feltette azt a kérdést is hogy tetszem-e neki és a srác ezért inkább nem keresett, nem írt megszakadt a kapcsolt.Tulajdonképpen engedett a csajnak és őt válaszotta :(
2012. jún. 16. 00:05
 14/14 anonim ***** válasza:

ha most nem keres téged, az azt jelenti, hogy fontosabb, hogy béke legyen a kapcsolatában. amúgy lehet, hogy a srác mondta el a csajnak, hogy tetszettél neki. szerintem természetes, hogy a lány nem engedi meg, hogy találkozzatok. sajnos én is a te cipődben járok, szóval megértem, hogy ki vagy akadva, de ha jobban belegondolsz, te sem engednéd mászkálni a pasidat azzal a nővel, aki tetszett neki/szerelmes volt belé. aki engedné, abban hatalams bizalom lehet a párja felé, vagy pusztán arról van szó, hogy ő maga is találkozik az exeivel/volt udvarlóival/volt szerelmeivel. egy kapcsolatban annyit lehet megtennie az egyik félnek, amennyit a másiknak. lehet, hogy a csaj megmondta a srácnak, ha találkozik veled, akkor ő is találkozik azokkal a fiúkkal, akiknek meg ő tetszett. és lehet, hogy a srác ezt nem akarja.

de nagyon fiatal vagy, gondolom a srác is, szóval nagy valószínűséggel el fog még jönni a te időd:) addig meg szórakozz és ismerkedj:)

2012. jún. 17. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!