Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha a párom rendelle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a párom rendellenesen féltékeny? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
Már egy éve együtt vagyunk, én 19/l ő 25/f. Már az elején féltékeny volt sok mindenre (facebook rendszeresen betett). Én akár a hűség mintaképe is lehetnék, gusztustalan dolognak tartom a megcsalást. Ennek ellenére, már a gyerekkori barátaimra is, igazából mindenkire féltékeny. :( Én bizonygatom róla, hogy még csak egy apró jelzést sem adok senkinek, de neki az is baj, ha valakinek tetszem (mint ahogy a férfiaknak tetszik sok nő), és azzal a valakivel egy légtérben vagyok. Eleinte talán még kicsit tetszett is, hogy így ragaszkodik hozzám, de már nagyon súlyos a helyzet. Állítólag a régi rossz tapasztalatok miatt ilyen. Nem tudom mit tegyek, mert szeretem de ezt így nem bírom sokáig...

2012. jún. 17. 23:18
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
örülj neki, ez azt jelenti szeret.
2012. jún. 17. 23:23
 2/3 anonim ***** válasza:
mond meg neki, hogy mi a helyzet, hogy ez nem normális, és nem fogod bírni. mindenkinek kell személyes tér, ha ezt nem tartja tiszteletben, keressen mást, akit az őrületbe kergethet és gyakorlatilag pórázon tarthat..
2012. jún. 17. 23:40
 3/3 anonim ***** válasza:
beszélj vele. ha a helyzet súlyosbodik, sajnos lehet, hogy érdemes lenne elhagynod. velem csináltak már ilyet, a végén kiderült, hogy a srác csalt engem és azzal akarta elterelni a figyelmet magáról, hogy folyamatosan engem ellenőrizgetett. sehova sem mehettem nélküle.
2012. jún. 17. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!