Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nekem évekig tart elfelejteni valakit vagy talán soha nem megy?
Egyik szerelmemnél 3 évig tartott mire elfelejtettem, szeretettel még mindig szeretem, másiknál 2 év, még mindig örülnék ha meglátnám, harmadiknál meg ki tudja mennyi idő. Nem akarom elpazarolni a fiatalságom az ostoba szerelem miatt. Nem volt még kapcsolatom. Megvárom amíg jön másik azt újabb x év elfelejteni, vagyis egész életemben szerelmi bánatos leszek?
Olyan könnyen beszélnek, hogy ne érdekeljen, szard le ha ő is ezt teszi, de nem tudom, leírhatnám akárhányszor, hogy gyűlölöm, hogy ilyen érzéketlen, de nem tudnék úgy érezni...
Látok néha helyes fiúkat, de ők nem próbálkoznak, pedig sokak szerint csinos vagyok. Nem vagyok egy bulizós típus. Ismerkedem neten többel is, de nem érdekelnek, egyik sem tud érdekelni, élőben meg kevés esély van rá. Ritka az olyan akivel el tudnánk fogadni egymást. Nem jönnék össze úgy valakivel, hogy te is jó vagy csak, hogy vigasztalj. Nem tudnám még egyszer ennyire elkötelezni magam egyetlen férfi mellett sem.
Csak azért szeretnék boldog lenni, hogy tetsszen neki, akkor még talán lenne esélyem. Nem tudnám elképzelni mással az életem. Ami azért is gáz, mert a szex is hiányzik, de nem akarnám olyannal akit nem szeretek. Néha tök jól érzem magam, néha meg megőrülök ha arra gondolok mi lesz a "szerelmi életemmel" a jövőben. Képtelen vagyok tovább lépni, ha később lenne valakim akkor is otthagynám érte akár 10-20 év múlva is ha azt akarná.
Nem tudnék mást ennél jobban szeretni ahogy őt. Talán azért érdekel ennyire, mert elérhetetlen és mert nekem tökéletes lett volna, nagyon sok közös volt bennünk, és meg kialakult az igazi szeretet ami nagyon ritka...
Nagyon lehangolóan hangozhat az egész amit írtam, de ezt leszámítva minden tök jó lenne, ha nem szeretném.
21/N
Az, hogy valaki nem viszonozza az érzéseinket, még nem érzéketlenség.
Amúgy én nem teljesen értek egyet azzal, amit az első mond, hogy egy másik személy kell, mert az igazságtalan lenne vele szemben. Nem érdemes úgy randizni vagy kapcsolatban lenni valakivel, hogy közben más jár a fejünkben.
Én azt javaslom, hogy szedd össze magad, és próbáld elterelni róla a figyelmed. Akár különféle hobbykkal, akár azzal, hogy másokkal ismerkedsz. Itt a nyár, mindenki felszabadultabb, nagyon jó lehetőség az ismerkedésre.
Talán most úgyérzed, hogy ő a csúcs, pláne, ha "elérhetetlen", ahogy te fogalmaztál, de ez csak pillanatnyi elmebaj. Majd ha túl leszel rajta megérted.
Szerintem ha valaki képes túljutni egy másikon akkor az nem is volt igazi szerelem. Minimum szeretet megmarad egy életre.
Ez csak figyelem elterelés lenne, ami nem változtatna az érzelmeken, beleszeretni meg nem fogok a következő években senkibe ahogy ismerem magam. Vagyis elpazarolom a legszebb éveimet. Érdektelenség számomra érzéketlenség. Nem is értem hogyan képesek egyesek pár hónap alatt túltenni magukat valakin.... Csak az érti miről beszélek aki úgy érezte megtalálta élete párját...
Nem büszkeségről van szó szerintem vagyis nem minden esetben. Inkább csak ennyire nem érek neki semmit, más meg lehet tudna szeretni, de vagyok olyan ostoba, hogy nem tudnám viszonozni.
Egyszer elköteleztem magam lélekben, többször nem akarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!