Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy kérés barátomtól, hogy a kedvemért leszokjon a dohányzásról?
Igen, nagy kérés, ha már előtted is dohányzott, és te ezt tudtad jól.
Pár hónap együtt járás után kért az illető tőlem ilyet, mondtam neki, hogy már évek óta dohányzom, nem akarok leszokni, fogadja el. Tiszteletben tartottam, hogy nem szereti a cigit, előtte sokkal ritkábban gyújtottam rá, de ez sem volt elég.
Szakítottam. Ne akarja már megmondani, hogy mit csináljak.
Mert ha már 10 éve együtt vagytok, és nemrég rászokott a dohányzásra, akkor azt megértem, de egyébként nem.
Nem az!
Én megtettem a drágámért :)
Egy évembe telt, és már baromi büszke vagyok azóta rá is, és magamra is!
Semmi extrát nem vettunk igénybe, kivéve a végén egy levél nikotinelt.
Egyszerűen nem adott rendes csókot, a végén meg már semmilyet se, és állandóana képembe vágta, hogy de megigértem, hogy nem leszek büdös!
Nekem meg egy év kellett, hogy csökkentsem, és végén fejben is teljesen átálljak a dohányosok "lenézésére" és hogy 6 évvel ezelőtt elszívjam életem utolsó szál cigijét!
5 évet dohányoztam, az utolsó óta pedig egy szál se!!
Tipp: Könnyebb ha a dohányosok lenézését fejben kombinálod az államgyűlölettel, ha nincs társad aki ösztönözzön!
Miért fizetnél adót a tetves államkasszába, hogy az egészséged tedd vele tönkre ráadásul?
A te nyomorodon gazdagodjanak honatyák?
Minden dohányos baromi szánalmas!
Drogos függő lelkigyenge hulladék!
Én már előtte is dohányoztam mielőtt megismertem a drágámat, mert még faterom szoktatott rá, erre a szemétre aki aztán ebbe is halt bele.
Őt is lenézem emiatt mert szánalmas, de nem?
Meg a legszánalmasabb az amikor látsz szar csöveseket akik mindenüket elvesztették már még az emberi méltóságukat is, de még mindíg szedegetik fel a kidobott csibakkokat meg azt zabálják, nyalják szopják szívják amit más eldobott, kiköpött lepöckölt!
A belem kifordul ettől!! hát nem undorító?
Emberek akiknek már semmijük sincs csak a szemét nikotintól való függés.
Eljutnak odáig, hogy levagdossáka lábukat, kiszedika fél tüdejüket, gégemetszéssel kapnak már csak élevegőt, de még akkor is szívják azt a szart!
Mit lehet ezekre mondani?
Gyenge génselejt hulladékok!!
Az ember erős! az evolúció csúcsa!
Aki dohányfüggő, az nem ember!
igen, kérésnek túl nagy kérés...
mi vagy te neki? ura, gazdája, parancsolója?
megkérni megkérheted, de azt ne várd el, hogy teljesítse is
Persze te nem kérhetsz tőle ilyet, de amikor majd arra kerül a sor, hogy ápolni kell igencsak meglepődne, amikor te is azt mondanád neki, hogy NEM, nem fogod pelenkázni. Pedig ez lesz a vége. Stroke, vagy rák.
Akaratgyenge, és legfőképp önző ember az összes, aki dohányzik. Csak a saját kis nyamvadt cigerettájukért vannak oda, az meg, hogy a családtól többtízezreket visz el nem számít. Arról nem is beszélve, hogy büdös, undorító, az arcuk is beveszi a nikotint, aztán50 évesen már úgynéznek ki mint egy összeaszalódott gyümölcs, sárga körmökkel, rossz fogokkal, vérző ínnyel, mert ez is a sok egyéb között a dohányzás következménye. Károsítják a környezetet, a saját családjuk egészségét, és lelkileg tönkreteszik a szeretteiket, mert annál rosszabb nincs, mint végignézni, ahogy valaki előtted összeesik, lebénul, évekig küzdesz érte, aztán a rák teljesen felemészti, éjszaka visít a fájdalomtól, és már semmi öröme sincs, csak mihamarabb elakar menni, mert még az is fáj neki, ha az ágyára ülnek. A gyerekek meg ottmaradnak ilyen emlékekkel árván. Tényleg megéri a füstöt nyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!