Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítség kérés?! /több infó lent/

Segítség kérés?! /több infó lent/

Figyelt kérdés
27éves anya vagyok 3és fél éves június 20tól lakhatási problémánk lesz ami azt jelenti,hogy nem tudom hol fogunk lakni.Páromnak lenne munkálya Budapesten.Albérletet folyamatossan nézek,de eddig nem semmi.Vagy 2-3havi kaukciót kérnek,vagy csak gyermektelen párokat keresnek vagy éppen ingatlaniroda.Szülök nem tudnak segíteni.Mit lehet ilyenkor tenni?Vagy kihez tudnánk fordulni?
2012. jún. 13. 10:50
 1/9 anonim ***** válasza:
anyaotthon
2012. jún. 13. 10:54
 2/9 anonim ***** válasza:
kaució nélkülit nem találsz. olyat lehet h igen,ahol elosztja a tulaj a kauciót vagyis 1havi+az 1. hó,aztán 2.hóban megint.ingatlanost érdemes megkeresni,azt a kiadó fizeti. ő segít,nekünk 1 hét alatt kiadta alkásunk és nekünk is talált
2012. jún. 13. 10:55
 3/9 A kérdező kommentje:
Anyaotthonba jöhet a párom is vagy csak én meg a gyerek? Az ingatlanirodák legtöbbje regisztrációs díjat kér ami nem kevés és nem garantált,hogy amit kinéztünk addigra meglesz-e.Ja meg a díjat legtöbb esetben személyessen kell fizetni a mi nálunk nehézkes,mert Miskolcon lakunk.
2012. jún. 13. 11:01
 4/9 anonim ***** válasza:

keresgélj,vannak kaució nélkül is

miskolci vagyok,tudom,mi is most váltottunk albit,többet láttam ahol nem kértek

amiben mi vagyunk,ott is 1 hó kaució,és első hónapban nincs rezsi,mert utólag fizetjük

2012. jún. 13. 11:06
 5/9 anonim ***** válasza:

Aki keres, attól nem kérnek regisztrációs díjat, mindent az fizet, aki kínál.

Ne írj le előre magadban mindent, hogy ez így lesz, addig, amíg meg nem tettél mindent!

2012. jún. 13. 11:07
 6/9 anonim ***** válasza:

Anyaotthont felejtsd el. Oda olyan anyukák mehetnek a gyermekükkel akik súlyos bántalmazásban részesülnek,és nincs hova menekülniük. Oda a párod nem mehet.

Sok lehetőségetek nem lesz. Próbáljatok meg kölcsön kérni annyit amennyit a kaucióra kéne fizetnetek. Vagy próbáljatok beszélni a tulajjal, hogy 2-3 hónapig (amennyi havi kauciót kérnek) duplán fizetnétek. (bár szerintem nektek ez sem menne)

Én 2 éve 2 havi kauciót kértem,és mivel nem volt az anyukának,így megsajnáltam,és engedtem,hogy a 2 havi kauciót 6 hónapra fizesse ki.Kifizette, becsületes volt (bár örülök,hogy végül tudod lakást venni agának,de sajnálom, mert jó lakó volt)

Szóval próbálkozzatok,mert vannak akik rendesek.

2012. jún. 13. 11:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Anyaotthonba csak te mehetsz!
2012. jún. 13. 11:09
 8/9 anonim ***** válasza:

próbálkozz de komolyan!

A mi mostani albérletünk,mikor felhívtam érdeklődni,azzal kezdtem hogy kutyával mennék. Rögtön azt mondta hogy kutyásoknak és kisgyerekeseknek 2 havi kaukció. Mondom jó akkor nem érdekel köszönöm! Kis szünet,majd megkérdezte biztos vagyok -e a dolgomban? Mondtam igen,aztán személyes találkozó,jó a lakás szimpik voltunk egymásnak és megegyeztünk 1 haviba:)

Semmit nem veszítesz ha megmondod telefonba hogy komoly érdeklődö vagy csak a 2 havi kaukció akadály. Főleg régi hírdetéseknél,mert már el akarják passzolni. Amiket ma raktak ki azok esélytelenek azok annyira válogatósak:/

2012. jún. 13. 11:12
 9/9 anonim ***** válasza:

A nagyobb ingatlanirodák (az egyiknek egy folyó van a nevében, a másiknak meg az otthon szó) NEM kérnek regisztrációs díjat és hatalmas adatbázisuk van. Az egyik cégnél évekig dolgoztam, úgyhogy biztos az infó.

Menj fel a honlapjukra és hívd fel valamelyik helyileg illetékes irodát, néhány órán belül egy rakás albérletet fognak átküldeni neked, csak válogatni kell.

2012. jún. 13. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!